Tel.: (36) 1/326-8209 E-mail: info@hungarocad.hu Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/A

AutoCAD 2018 – 25% kedvezménnyel korábbi LT esetén – Frissítési akció

A frissítési akció AutoCAD 2018 előfizetési lehetőséget biztosít korábbi verziójú AutoCAD LT szoftver tulajdonosoknak
2017. december 04-15-ig!

frissítési akció

25% kedvezménnyel vásárolhat új, 1 éves AutoCAD 2018 előfizetést az frissítési akció keretében, amennyiben rendelkezik regisztrált korábbi verziójú AutoCAD LT szoftverrel. Az ajánlat 2017. december 04. és december 15. között érvényes, amennyiben új AutoCAD előfizetést vásárol és leadja korábbi AutoCAD LT szoftverét.

– A kedvezmény igénybevételéhez rendelkezni kell korábbi, az Autodesknél ugyanazon névre regisztrált örökös verziójú AutoCAD LT szoftverrel (Érvényesek a promóció kezdő dátumánál minimum 6 hónappal korábban regisztrált AutoCAD LT szoftverek)

– Minden cég annyi szoftvert cserélhet be új AutoCAD szoftverre, amennyi korábbi verziójú, a fentieknek megfelelő, AutoCAD LT szoftvere van

– A promóció más kedvezményekkel nem vonható össze, nagyvásárlói kedvezményekkel nem kombinálható (választható az egyik vagy a másik kedvezménytípus)

– A promóció csak 1 éves, egyfelhasználós AutoCAD előfizetés vásárlása esetén érvényes

 

*A szoftver sorozatszáma megfelelő, amennyiben az örökös licenc, ipari verzió még nem frissített más termékre és nincs hozzá Maintenance szoftverkövetés, valamint az Autodesk által regisztrált.

A rendelés során az Autodesk ellenőrzi a sorozatszámokat. A promócióban az 5 packos AutoCAD LT szoftvereket is be lehet cserélni. Amennyiben kevesebb licencre lenne szükség az 5 packos AutoCAD LT szétbontható.

 Fontos:

– A promócióban leadott AutoCAD LT szoftver a továbbiakban nem használható.

– Új AutoCAD szoftver előfizetés esetén a korábbi változatok az Autodesk honlapján található: Previous Version Rights alapján használhatók.

– A rendelési folyamat során az Autodesk http://www.autodesk.com/tradeinpromo oldalán meg kell adni a korábbi sorozatszámot, a cégnevet és a céghez tartozó megfelelő e-mailcímet.

 
 
További információ, licenc ellenőrzés: Hegedüs Andrea, hegedus.andrea@hungarocad.hu,+36 20 285-4379,
                                                                     Mázsár Mariann, mazsar.mariann@hungarocad.hu, +36 30 554 6675
 
 

5 érv amellett, hogy miért térjen át AutoCAD LT-ről AutoCAD teljes változatra  –  Webinár

December 12., kedd, 13:00 (CET)
A döntés megkönnyítése érdekében ezúton szeretnénk meghívni, hogy vegyen részt angol nyelvű webes előadásunkon, amelyen megtudhatja, milyen előnyöket biztosít vállalkozása számára az AutoCAD® teljes veziójára történő frissítés.

Az épülettechnológiák és a BIM terén bőséges tapasztalattal rendelkező Jonathan Reinhardt megismerteti az öt legfontosabb dologgal, amiért tervezési folyamatai fejlesztése érdekében érdemes az AutoCAD LT®-ről a teljes AutoCAD®-re váltania.

 

 

Ajánlatkérés