Tel.: (36) 1/326-8209 E-mail: info@hungarocad.hu Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/A

Digitális Építőipar 2017

Figyelmükbe ajánljuk a 2017. november 28-29-én Digitális Építőipar 2017 néven megrendezésre kerülő BIM konferenciát

Az amerikai McKinsey & Company (az 1926-ban alakult Gazdasági Tanácsadó cég) megbízásából 2016-ban készült egy tanulmány arról, hogy a világon milyen mértékben, hatékonysággal és mely ágazatokban használják a számítástechnikát. A tanulmány több cég önkéntes adatszolgáltatása alapján készült.

Engedjék meg, hogy néhány eredményt, következtetést megosszunk Önökkel. 22 „iparág” közül (mint pl. „Média”, „Pénzügy és Biztosítás”, „Bányászat”, „Szállítmányozás és Raktározás”, „Oktatás”, „Kormányzati ügyek”, „Egészségügy”) az „Építőipar” számítástechnika használata csak a „Mezőgazdasági és Erdőgazdasági” tevékenységet előzi meg, tehát a 21. helyen áll. Pedig a számítástechnika mind a beruházásoknál, tervezéseknél, kivitelezéseknél komoly akár 20 %-os vagy több költségmegtakarítást jelenthet, nem beszélve az „idő megtakarításról”.

A módszer, amivel az előzőek elérhetőek, azt BIM (Építmény Információs Modell) –nek nevezik és technológiai, innovációs fejlesztések egész sora „szükséges” a megvalósításához. 
Azért, hogy mindenki, megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkezzen a BIM alkalmazásához, elindítjuk (reméljük hagyományteremtő szándékkal, évente megrendezve) a DIGITÁLIS ÉPÍTŐIPAR című konferenciát.

Digitális Építőipar

A konferencián szeretnénk bemutatni előadásokon, gyakorlati bemutatókon és kiállításon keresztül a BIM használatához szükséges számítástechnikai programokat, alkalmazott gépeket, technológiákat. Természetesen biztosítani szeretnénk a BIM módszert használó kollegáknak, cégeknek a kapcsolattartást, konzultációs lehetőséget a tapasztalataik megosztására.

A konferencia tervezett

időpontja: 2017. november 28-29.,

helye: a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel

Tervezett témák: BIM általános ismertető, termékismertetők, kiállítók bemutatkozásai, szakági programok ismertetői (infrastruktúra, magasépítés, mélyépítés), esettanulmányok, IT biztonság.

 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését és résztvevőink között tudhatjuk majd a Digitális Építőipar BIM konferencián.

   
Kapcsolat: Mázsár Mariann, Telefon: 30/554-6675, Email: mazsar.mariann@hungarocad.hu 

Üdvözlettel
a főszervező (Konferencia Iroda Bt.) és
a társszervező (HungaroCad Kft.)