Építőipari termékgyűjtemény

Mostantól a legalapvetőbb Autodesk szoftverek és szolgáltatások széles választékát érheti el egyetlen csomagban – egyszerűen, kényelmesen és vonzó áron.
Az új iparági gyűjtemények hozzáférést nyújtanak számos Autodesk termékhez, az Autodesk szoftverek előfizetésének és kezelésének egyszerűbbé válása révén pedig nagyobb értéket és rugalmasságot biztosítanak.
Egyfelhasználós vagy többfelhasználós előfizetéseket is választhat, ha a szoftvereket szeretné megosztani.
Használja ki a szoftverek teljes skáláját. Nyerjen szélesebb betekintést a részletekbe a tervezés minden fázisában az egymással együttműködő BIM és CAD technológiák által.


ÉPÍTÉSZETI, MÉRNÖKI TERVEZÉSI ÉS KIVITELEZÉSI szoftverek
Épületinformáció-modellezési eszközök elengedhetetlen készlete az épülettervezési, az infrastruktúra és a kivitelezési projektekhez. Támogatja az épület életpálya minden fázisát olyan tervezési technológiákkal, mint a BIM és CAD rendszerek egyazon gyűjteményben. Tartalma kiterjed a koncepció-tervezéstől a kivitelezésig, majd a működtetéshez is hasznosítható eszközökre is, mint a Revit, az AutoCAD, illetve a Navisworks Manage termékek. Általa lehetőség nyílik innovatív elemzések, valós képek és render eljárások használatára az innovatív felhőtechnológiák segítségével.
Kombinálhatja a CAD és modell alapú eszközöket bekapcsolva a kereszt- és hosszszelvényeket a BIM folyamatokba, a megfelelő tervezési döntések és projekt eredmények érdekében. Gazdagítsa terveit modell alapú térinformatikai és térképészeti szoftverekkel, mint az AutoCAD Civil 3D, vagy az InfraWorks 360.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AEC Collection 2018 új, egyedi verzió

  angol (SLM)

  1-2-3 éves előfizetés

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AEC Collection 2018 új, hálózati verzió

  angol (NLM)

  1-2-3 éves előfizetés

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AEC Collection (Subscription) Előfizetés megújítás

  SLM/NLM

  1-2-3 évre

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés