AutoCAD Civil 3D

Az AutoCAD® Civil 3D® a komplett kultúrmérnöki tevékenységi területet lefedő tervezőszoftver, mely a megszokott AutoCAD eszközökön túl a munkafolyamat egészét segítő intelligens rajzi objektumokkal könnyíti meg a tervező munkáját.

Az AutoCAD® Civil 3D® intelligens rajzi objektumaival átfogó megoldást nyújt a kultúrmérnöki területen tevékenykedő mérnökök számára. Használatával egy komplex terv hozható létre, mely minden változásra automatikusan reagál és frissíti önmagát.

Az AutoCAD Civil 3D egyaránt használható vonalas létesítmények – út, vasút, vízépítési létesítmények – illetve terepmodellekkel való számítást igénylő feladatok – bányamérések, hulladéklerakók – megtervezésére. Óriási előnye, hogy az elkészített terv utólag is módosítható, illetve dinamikusan követi a rajzban történt változásokat. A tervezés eredménye egy elkészített modell – a nyomterv modell – formájában jelenik meg, mely egyesíti a helyszínrajzilag, magasságilag és keresztirányban definiált elemeket.

Használatával a tervezési folyamat kevesebb energiabefektetéssel, gördülékenyebben zajlik, teret engedve így a lényeges mérnöki döntéseknek, a terv komplex egészként való kezelésének.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Rendszerkövetelmények

Technikai segítség

Letöltés

Tanfolyam, konzultáció

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AutoCAD Civil 3D 2018 új, egyedi verzió

  angol/magyar (SLM)

  1-2-3 éves előfizetés

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Civil 3D 2018 új, hálózati verzió

  angol/magyar (NLM)

  1-2-3 éves előfizetés

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Civil 3D (Subscription) Előfizetés megújítás

  SLM/NLM

  1-2-3 évre

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Civil 3D (Maintenance Plan) szoftverkövetés megújítás

  SLM/NLM

  1 évre

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés