AEC Collection csomaghoz BIM 360 Team ajándékba

2016. december 13.

Az akció ideje alatt az Architecture, Engineering & Construction Collection  nevű, építészeti, mérnöki tervezési és kivitelezási program gyűjteményhez ajándék BIM 360 Team-et adunk ajándékba. A BIM 360 Team a  tervezők csapatmunkáját segítő felhő alapú megoldás.

Tervezők közti együttműködést elősegítő szoftver

A BIM 360 Team segítségével naprakészen tarthatja projektjeit, fájljait, és a projekten dolgozó kollégákat, legyenek akár az irodában vagy más helyszíneken.
 
 A BIM 360 Team alkalmazás egy csoportmunkaeszköz, amelynek segítségével a mérnökök és a tervezők egy központi munkaterületen nézhetik, és oszthatják meg, vagy éppen kereshetik a 2D és 3D terv- és projektfájlokat.
     
A szoftverben minden projektinformáció a felhőben tárolódik, minden olyan érintett hozzáférhet a webes felületen vagy, mobil eszközökön keresztül, akinek szüksége lehet rá.
   
A terv verzióelőzményei, a megjegyzések és jelölések, és legfőképpen a Revit-modellek is itt találhatók. A tervezőcsapatok így egyidejűleg végezhetnek ellenőrzéseket akár a modellen, vagy a 2D terveken. Miközben az egyik kolléga megnyit egy modellt, megoszthatja azt kollégáival, bárhol legyenek is, majd akár együtt véleményezhetik.
     
Rövid áttekintés, video: http://www.autodesk.com/products/bim-360-team/overview
                                        
A közös vállalkozásban készülő tervezési-kivitelezési projektek egyre gyakoribbak az építőiparban. Így a BIM 360 Team a szakágak közti magasabb szintű együttműködést segítheti elő, főként ha a tervezőcsapatok különböző városokban, vagy akár különböző országokban vannak. Nagy előnye, hogy bármikor előfizethető, a licenc-szám bővíthető, amikor és ahogyan a projekt ezt megkívánja. A hozzáférés a projekt-tagok számára egy regisztrációt követően, szinte azonnali.
     
Próbálja ki a BIM 360 Team applikációt a mobilján: megnézheti a terveit, jelöléseket tehet, eléri a modell és, projekt file-okat, valamint hozzáfér a csapat-kommunikációhoz online vagy offline.  
 
A promóció részletei:
    
Az új építőipari szoftvergyűjtemény hozzáférést biztosít több Autodesk termékhez együttesen, és a BIM 360 Team segítségével kiterjesztheti az együttműködést akár egy „tágabb”projektcsapatra.
Együttesen ezek az eszközök biztosítják a lényeges tervezési eszközöket és az együttműködési lehetőséget a központosított munkaterület által, amely segít, hogy a projekt-csapatok kapcsolatban maradjanak egymással, ami jelentősen felgyorsíthatja a döntéshozatali procedúrát bárhonnan egy webböngésző vagy a mobil eszközön.
 •1 éves Architecture, Engineering & Construction Collection (1 lic.) egyedi verzió mellé 3 licenc BIM 360 Team (1 éves) licenceket adunk,
•3 éves Architecture, Engineering & Construction Collection (1 lic.) egyedi verzió mellé 3 licenc BIM 360 Team (3 éves) licenceket adunk a promóció időtartama alatt – 2017. január 20-ig.

A termék leírása honlapunkon

Kapcsolatfelvétel