Aktuális Webinárok

2023. október 3.

Ne maradjon le ingyenes előadásainkról, melyeken a feltüntetett Autodesk szoftverek bemutatásán túl, gyakorlatias tippeket is adunk használatukhoz. 

Soron következő építő- és gépipari webinárok

Témák és időpontok

2023. október 09.
13:00-13:30

Construction Cloud 2023 őszi újdonságok

Előadó: Nikula László és Németh Zoltán
Regisztrációs link: Construction Cloud 2023 őszi újdonságok

Ismerje meg az Autodesk Construction Cloud 2023 őszi újdonságait és vegyen részt webinárunkon, ahol a gyakorlatban is megismerheti az új funkciók működését!

2023. október 19.    
10:00-10:30

Termékfejlesztést támogató megoldások az Autodesk Fusion 360-ban.

   
Előadó: Tóth Sándor
Regisztrációs link: Webinar Registration – Zoom
   

Az Autodesk Fusion 360 for Product Design egy integrált mérnöki és tervezési megoldás termékfejlesztő vállalatok számára. A csomag a Fusion 360 alapszoftver mellett több bővítményt tartalmaz: a Product Design Extension a bonyolultabb alkatrészek modellezésére, a Simulation Extension a fejlett szimulációs vizsgálatok elvégzésére használható, ezen felül tartalmazza a Manage Extension-t is, amellyel nyomon követheti adatait és lehetővé teszi folyamatkezelés alkalmazását rajzokra, tervekre és megrendelésekre. Szeretné növelni az innovációt és csökkenteni a fejlesztési költségeket? Ismerje meg az Autodesk Fusion 360-ban rejlő tervezési lehetőségeket a mostani webinárunk segítségével.

   

 

Várjuk webinárjainkon!

 

Az előadások alkalmával bemutatásra kerülő szoftverek további részleteiről tájékozódhat weboldalunkon, a következő linkekre kattintva:

Autodesk AutoCAD 2023
Autodesk Inventor Professional 2023
Autodesk Revit 2023
Product Design Collection 

 

Korábbi webinárjainkat visszanézheti YouTube csatornánkon, ahol folyamatosan friss tartalmakat talál, hogy ne maradjon le a legfontosabb információkról.

 

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Kapcsolat: Marton Krisztina, E-mail: krisztina.marton@arkance-systems.com

Kapcsolatfelvétel