Autodesk Szoftverkövetés – Maintenance Plan

Az Autodesk szoftverkövetés (maintenance plan) az egyetlen módja annak, hogy fenntartsa és teljes mértékben kihasználja állandó szoftverlicencét. Maradjon naprakész a legújabb kiadásokkal, és élvezze a korábbi verziók használatát biztosító jogok, a globális utazási jogok és az otthoni használatot biztosító jogok előnyeit. Maradjon versenyben a műszaki támogatás, az egyes felhőalapú szolgáltatások és az elektronikus segédletek segítségével.

A folyamatos Autodesk szoftverkövetés által azonnal elérhetővé válnak a legújabb szoftverkiadások és termékfejlesztések

Segítségével növelheti termelékenységét, és naprakész maradhat a legújabb Autodesk termékszolgáltatásokkal. Ez költséghatékony és kényelmes megoldást jelent az Autodesk-szoftver naprakészen tartására és a szoftverhez tartozó legújabb Autodesk-technológiák és tervezőeszközök elérésére.

Lehetőséget nyújt a legújabb szoftververziók mellett az időközben megjelenő termékfejlesztések hozzáféréséhez. Amint egy Autodesk-szoftverfrissítés elérhetővé válik, Ön azonnal hozzáférhet Autodesk-fiókján keresztül.

Szerezze be az Önnek legmegfelelőbb Autodesk szoftvert és használja bárhol, bármikor

Manapság egyre elterjedtebb a különböző városokban/országokban.. kontinenseken székelő tervezőcsoportok együttműködése. Így rendkívül fontos a szoftverek irodai, mobil, vagy akár otthoni felhasználhatósága. A kompatibilitás biztosítása érdekében pedig, mind a jelenlegi és a korábbi szoftververziókhoz történő hozzáférés.

Az Autodesk-szoftver korábbi verzióinak gyors elérésével felkészültebb lehet az olyan ügyfelekkel történő együttműködésre, akik nem a legújabb verziót használják projektjeikhez. Az állandó szoftverek  szoftverkövetése (maintenance plan) olyan licencelési jogokat tartalmaz, mint az otthoni használatot biztosító jogok, a globális utazási jogok és a korábbi verziók használatát biztosító jogok, így Ön a megfelelő időben férhet hozzá a megfelelő eszközökhöz, bárhol is dolgozik.

Dolgozzon hatékonyabban az Autodesk felhőalapú szolgáltatásaival

A szoftverkövetéshez az önálló termékek és a szoftvercsomagok esetében is biztosítva van a rendereléshez, elemzéshez és egyéb feladatokhoz szükséges felhőalapú tárhely, felhőpontok, illetve az egyes felhőalapú szolgáltatásokhoz való hozzáférés. Segítségükkel sok időt spórolhat a tervezési folyamat során, mivel így hatékonyabban dolgozhat. Az A360 szolgáltatásban elérhető Autodesk Renderinggel például még valósághűbb képeket és panorámákat hozhat létre terveiben anélkül, hogy hosszú órákra leterhelné asztali számítógépét.

Bárhol dolgozhat, ahova a munkája viszi

Szabadon dolgozhat bárhonnan, ahová éppen munkája viszi – vagy ahol a leghatékonyabban tud dolgozni. Teljes jogú felhasználónként 25 GB felhőalapú tárhellyel rendelkezhet, így számításigényesebb feladatokat is elvégezhet a felhőben. Ráadásul a tervezési dokumentumait a felhőben tárolva bármikor és bárhol hozzáférhet, ahol internetkapcsolat áll rendelkezésre.

Támogatási szolgáltatások segítségével kézben tarthatja a projekteket

Az alap Autodesk szoftverkövetés alapszintű támogatást is tartalmaz, amely folyamatos összeköttetést biztosít az Autodesk terméktámogatási szakembereivel. Így Ön bármikor segítséget kaphat a telepítés, a konfiguráció, a hibaelhárítás vagy más feladatok során – így csökken az állásidő, és nő a termelékenység.

Emellett online támogatásunkhoz is hozzáférést kap, amely egy segéddokumentumokat, oktatóanyagokat, oktatóvideókat és e-learning anyagokat tartalmazó tudásbázist is magában foglal. Ezenkívül keresési lehetőség is biztosított az Autodesk technikai megoldások széleskörű gyűjteményében, és hozzáférhet az online közösségi támogatási fórumokhoz.

Kapcsolatfelvétel