AutoCAD 2023.1 és AutoCAD LT 2023.1 frissítések

2022. augusztus 11.

Megérkeztek az AutoCAD és az AutoCAD LT 2023.1 frissítések! A részletekről tájékozódhat oldalunkon.

Ezzel a frissítéssel tovább javíthatja hatékonyságát és együttműködési folyamatait, valamint könnyedén megtalálhatja a válaszokat kérdéseire. Akár a teljesítményt szeretné javítani annak diagnosztizálásával, hogy hol lassulhatnak be műveletei, akár egyszerűsíteni szeretné a lapkészletek felhőben történő kezelését, vagy további módokat találna a támogatási lehetőségek elérésére, az AutoCAD 2023.1 tartalmaz valamit az Ön számára.

Íme, amit az AutoCAD 2023 és az AutoCAD LT 2023 új, már mindenhol elérhető frissítéséről tudni kell.

Ha AutoCAD vagy AutoCAD LT 2023 rendszert használ, a frissítéseket automatikusan látni fogja az Autodesk asztali alkalmazásban, amint azok elérhetővé válnak. Csak kattintson a Frissítés gombra, és az új funkciók azonnal telepítésre kerülnek.

AutoCAD frissítések

További fejlesztések a Sheet Set Manager for Cloud számára

A legújabb frissítéssel mostantól számos új lehetőség áll rendelkezésére az AutoCAD weben, a könnyebb együttműködés elősegítése érdekében. Mostantól létrehozhatunk lapkészleteket az Autodesk Docs-ban is. Az asztali, webes vagy mobil AutoCAD menükben található új funkciók lehetővé teszik, hogy mindezt egy gombnyomással létrehozzuk.

Ezen túlmenően több további képességgel bővült a webes lapkészletkezelő. Importálhatunk tervrajzokat egy felhő lapkészletbe, átnevezhetjük vagy átszámozhatjuk lapjait, automatikusan hozzáadhatjuk a lapszámokat az új lapokhoz és egyéni tulajdonságokat adhatunk hozzá.

Ismerje meg, hol javíthatjuk az AutoCAD teljesítményét

Az AutoCAD 2023.1 új Teljesítményelemző funkciója segít diagnosztizálni az AutoCAD-en belül azokat a műveleteket, amelyek lassúnak vagy nem reagálónak tűnhetnek. A szalagról vagy a PERFANALYZER parancs segítségével megnyithatunk egy palettát, amelyen rögzíthetjük az AutoCAD használatát, és jelentést készíthetünk, amely segít megérteni, hogy miért lehetnek lassúak bizonyos műveletek, például az AutoCAD vagy egy rajz megnyitása, az egér mozgatása, az elrendezésváltás, az elrendezések rajzolása vagy nyomtatása és még sok más. A Teljesítményelemző csak az AutoCAD előfizetők számára érhető el.

Új Autodesk Assistant for help program (béta verzió, csak az USA-ban elérhető, csak angol nyelven)

Az új Autodesk Assistant mesterséges intelligenciával irányított támogatási lehetőségeket kínál az AutoCAD-en belül. Az asszisztens segítségével cseveghetünk egy támogatási munkatárssal, megoldást találhatunk a termékkel kapcsolatos kérdésekre, vagy létrehozhatunk egy támogatási ügyet.

Az Autodesk Assistant egyelőre béta verzióban van, és csak az AutoCAD 2023 és 2023.1 angol nyelvű változatát használó amerikai ügyfelek számára érhető el.

 

További információk az AutoCAD 2023.1 frissítésről

Tekintse meg az AutoCAD és az AutoCAD LT 2023.1 frissítéseit az Autodesk Knowledge Network-ön. Ha AutoCAD előfizetéssel rendelkezik, töltse le az AutoCAD 2023.1 és az AutoCAD LT 2023.1 frissítést az Autodesk asztali alkalmazásból, vagy keresse meg az Autodesk-fiókjában.

 

AutoCAD termékoldal >

Tudja hogyan segítheti az AutoCAD Web munkafolyamatait? Ha még nem, itt elolvashatja > 

Kapcsolatfelvétel