AutoCAD LT 2017 újdonságok

AutoCAD LT – Innovatív új szolgáltatások

PDF-fájlok importálása

 A PDF-fájlokból vagy alávetítésekből AutoCAD objektumokként importálhatja a TrueType szöveget, a geometriát és a raszterképeket az aktuális rajzba.

Tervezői nézetek megosztása

A rajznézetek felhőben való közzétételével javíthatja a csoportmunkát. Nem kell bejelentkezni, és AutoCAD-alapú termékre sincs szükség a rajzok megtekintéséhez, és a forrás DWG™-fájlt a csak megtekintésre jogosultak nem módosíthatják.

Autodesk asztali alkalmazás

Anélkül kaphat frissítési értesítéseket, hogy meg kellene szakítania a munkát. A gyakorlatok segítségével a többet hozhat ki az új szolgáltatásokból, a termékspecifikus tartalmak pedig többek között képességfejlesztő tippeket, tartalomelemtárakat stb. biztosítanak.

Intelligens középvonalak és középpontjelek

Az asszociatív középvonalak és középpontjelek egyszerűen létrehozhatók és szerkeszthetők. A kapcsolódó objektumok mozgatásakor a középvonalak és a középpontjelek annak megfelelően frissülnek.

Fejlett áttelepítési eszközök

Testre szabhatja a munkavégzést, az egyéni beállítások és fájlok áttelepítése még soha nem volt ilyen egyszerű. A rendszer észleli az egyéni beállításokat, és lehetővé teszi az áttelepíteni kívánt beállítások kiválasztását.

A TrustedDWG megvédi terveit

A TrustedDWG technológia a tervadatok tárolásának egyik legpontosabb módja, amely gondoskodik tervadatai védelméről. Az AutoCAD LT a TrustedDWG technológiát használja a tervek épségének őrzéséhez az ellenőrzési folyamat során. A TrustedDWG a legjobb módja a tervek őrzésének és védésének.

Az AutoCAD 360 Pro segít, hogy bárhová elvigye az AutoCAD erejét Mi az az AutoCAD 360 Pro? Az AutoCAD 360 a hivatalos AutoCAD mobilalkalmazás, amelyet mostantól tartalmaz az AutoCAD LT-szoftverelőfizetés. Az AutoCAD 360 Pro fejlett szolgáltatásai a következőkben nyújtanak segítséget: • Jelöléseket helyezhet el, szöveget adhat hozzá, és valós időben módosíthat rajzokat • Csatlakozhat külső felhőalapú tárhelyekhez, mint például a Google Drive és a Dropbox • Fejlett fóliakezelési, mérési és feliratozási eszközöket használhat • Internetkapcsolat nélkül is dolgozhat, majd a módosításokat online szinkronizálhatja

 

Egyszerűbben működtethető AutoCAD LT-szoftverfelügyelet

Kiválaszthat egy olyan konstrukciót, amely meghatározott időszakra hozzáférést biztosít a legújabb frissítésekhez és kiadásokhoz, így csökkentheti előzetes költségeit, és elérheti projektcéljait. • A frissítések révén naprakész maradhat, és minden évben megkapja a legújabb frissítéseket • Hozzáférhet a műszaki támogatáshoz, beleértve a közösségi fórumokat • Elérheti az A360 projektcsoportmunka-szoftvert, amelyhez 25 GB felhő tárhely tartozik • Kihasználhatja a rugalmas licencjogok előnyeit, és szabadon növelheti vagy csökkentheti a munkahelyek számát a munkaterhelés függvényében.

Kapcsolatfelvétel