AutoCAD LT és Revit LT

Amennyiben Ön AutoCAD LT-vel dolgozik, biztosan felmerült már a kérdés, hogy néha jó lenne 3 dimenzióban is látni, láttatni terveit. Ugyanakkor munkájához szüksége van a jól bejáratott AutoCAD 2D-s környezetre, nem szívesen válna meg ettől.

Ez ma már nem igényel direkt váltást. Könnyedén a meglévő napi munkafolyamatokba illesztve is megléphető. 

Az AutoCAD Revit LT Suite programcsomag kedvező áron tartalmazza az AutoCAD LT és a Revit LT szoftvert is. Ezáltal Ön olyan ütemben ismerkedhet meg a 3D tervezés világával, ahogy Önnek a legkényelmesebb. 

Fedezze fel a 3D parametrikus tervezés lehetőségeit   

AutoCAD Revit LT Suite

Amennyiben munkája során főleg családiházak és kisebb középületek tervezésével foglalkozik, akkor a Revit LT ideális Önnek. A parametrikus modellezési technológiának hála a modellek létrehozása, módosítása sokkal könnyebb, ráadásul az asszociatív nézetrajzok automatikus frissítése révén mindig pontos dokumentáción dolgozhat.

Lehetőséget biztosít a legtöbb CAD rendszer 3D modelljeinek megnyitására, így sokkal inkább átláthatja a megrendelő igényeit, mintha csak a 2D nézetrajzokra hagyatkozna. Ugyanez a másik irányban is igaz, sokkal könnyebben szemléltetheti terveit, ha három dimenzióban tudja megmutatni ezeket partnerének.

Miért érdemes nyitni a Revit LT felé?

  • az együttműködés a megrendelő és a társtervezők 2D és 3D adataival zökkenőmentesebb, jobb koordinációt eredményez
  • az alaprajzok, metszetek, homlokzatok és egyéb nézetrajzok létrehozása és frissítése gombnyomásra működik a jól koordinált 3D modellből 
  • a meglévő 2D-s rajzok felhasználásával is létrehozhatja 3D terveit
  • a DWG-alapú munkafolyamatok kezelése továbbra is történhet AutoCAD LT-ben
  • látványtervek is készíthetők benne az Autodesk online render megoldás révén

Az Autodesk Revit LT programjáról további információt talál ITT.

Kapcsolatfelvétel