AutoCAD Web

2022. augusztus 11.

Az AutoCAD Web egy új, önálló ajánlat, amely hozzáférést biztosít az AutoCAD alapvető parancsaihoz és alapvető rajzolási lehetőségeihez az interneten és a mobileszközökön.

Felhőalapú CAD-megoldás, amelyhez bárhol és bármikor hozzáférhet; a rajzokat böngészőjéből vagy mobileszközéről megtekintheti, létrehozhatja, szerkesztheti és megoszthatja anélkül, hogy szoftvereket kellene telepítenie a számítógépére. 

Minden eddiginél könnyebben dolgozhat bármikor, bárhol, bármilyen eszközön.

AutoCAD Web

Miért érdemes az AutoCAD Web-et használni?

Alapvető szerkesztési eszközök
Az AutoCAD precizitásával hozzáférhet az online vagy mobilon keresztül történő rajzoláshoz szükséges eszközökhöz és parancsokhoz.

Folyamatos kapcsolat
Fájlok megnyitása közvetlenül az Autodesk Drive-ból, az Autodesk Docs-ból, vagy a vezető felhőalapú tárhelyszolgáltatókból.

Együttműködésen alapuló munkafolyamatok
Hozzon össze csapatokat a CAD-rajzok felülvizsgálatára és szerkesztésére, bárhol is legyenek.

Bárhonnan elérhető
Használja a felhőalapú alkalmazást egy webböngészőből – nem kell telepítenie az AutoCAD-et.

Mit csinálhat az AutoCAD Web alkalmazással?

Tervek frissítése bárhonnan
A CAD-rajzok szerkesztéséhez, létrehozásához, megosztásához és megtekintéséhez nincs szükség telepítésre. A web.autocad.com oldalon jelentkezzen be, vagy telepítse a mobilalkalmazást, és dolgozzon közvetlenül az eszközéről.

Gyors hozzáférés a DWG fájlokhoz
Egyszerűsítse a munkafolyamatokat azzal, hogy a DWG-fájlokat közvetlenül az AutoCAD webes vagy mobilalkalmazásban nyithatja meg az Autodesk Drive, Autodesk Docs, Microsoft OneDrive, Box, Dropbox vagy Google Drive alkalmazásból.

Offline munka és szinkronizálás később
Vigye magával CAD-rajzait a terepre és azon túlra is: Az AutoCAD mobilalkalmazással internetkapcsolat nélkül is dolgozhat projektjein az alkalmazásban, és később szinkronizálhatja azokat.

AutoCAD termékoldal >

Kapcsolatfelvétel