Tel.: (36) 1/326-8209 E-mail: info@hungarocad.hu Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/A

Autodesk Fiók kezelése

Szoftverek elérése, kiosztása felhasználók részére – Autodesk fiók – egyfelhasználós telepítés

a Szerződéskezelő az Autodesktől kapott levél alapján belép az Autodesk Fiókjába: https://accounts.autodesk.com

BEJELENTKEZÉS /Sign In/ azonosító és jelszó az Autodesk levélben (vagy a regisztrációban megadott e-mail-cím és elfelejtett jelszó kérése alapján).

Ne hozzon létre új fiókot, mert az Autodesk már létrehozta  azt és a duplikált fiók a későbbiekben problémát okozhat.

 

1. Az oldal tetején a Termékek és letöltések kezelése menü kiválasztásával éri el a szoftvereket és a felhasználók kezelése menüpontot:

 2. A bal oldali menüben a Felhasználókezelés menüt választva, elsőként a szerződéskezelő nevére klikkelve:

 

 

3. A Felhasználók között mindig megjelenik a Szerződés kezelője (név és e-mail) és eredetileg hozzá van társítva a szoftver.

Amennyiben egy másik kolléga használatra szeretnénk áttenni egy szoftverlicencet, ki kell választani a Szerződéskezelőt és a Hozzáférés szerkesztése gombbal a megjelenő ablakban a  Termékek és Szolgáltatásoknál le kell venni a nevéről a termék-hozzárendelést. Mentés gomb az oldal alján található, fontos használni, mert ellenkező esetben nem rögzíti a rendszer a lépést.

4. Ha ez megtörtént, akkor a +Hozzáadás gomb megnyomásával név és e-mail-címmel lehet kollégát felvenni,

majd a Hozzáférés szerkesztése gombbal társítani a szoftverhez, az előnyökhöz. Az oldal alján ne felejtsük el a Mentést!

 

A Felhasználó a fentiek után e-mailt kap az ő Autodesk fiókjáról, a belépési információkról. A belépés után tudja a telepítést elvégezni, szintén a Kezelés menüben találja a szoftvert, ahol az alábbiak szerint tudja a telepítést elvégezni.

Telepítés

További információ, kérdés, vagy probléma esetén keressen: