Autodesk szoftverelőfizetési változások

Egyedi vagy hálózati Maintenance Plan követéssel rendelkező ügyfelek esetében:

 A 2021. május 7-e előtti első megújítás során egyedi vagy hálózati Maintenance Plan követéses munkahelyek a 2019-es Maintenance Plan követés árához hasonló áron, egy darab standard előfizetésre számíttathatók be (a különálló munkahely egyfelhasználós hozzáférésre, a hálózati munkahely többfelhasználós hozzáférésre váltható be).

A beszámítást követően a hálózati Maintenance Plan követéssel rendelkező ügyfelek szintén élhetnek a többfelhasználós beszámítási ajánlattal a következő megújítás alkalmával, 2020. augusztus 7-től.

Azt is érdemes figyelembe vennie, hogy ha nem él a mostani beszámítási ajánlattal a Maintenance Plan követések megújításának ára 2020. augusztus 7-től 20%-kal emelkedni fog.

A Maintenance Plan követéseket 2021. május 7-én, a többfelhasználós hozzáféréssel rendelkező előfizetéseket pedig 2021. augusztus 7-én visszavonják, és azok a továbbiakban nem újíthatók meg.

Design és Creation Suite programcsomaggal rendelkező ügyfelek számára:

A Design és Creation Suite programcsomagokat illetően az Autodesk azt javasolja, hogy frissítse az előfizetéseit az iparági gyűjteményre, mivel az összességében olcsóbb, mint a jelenlegi csomagjai. A termékek integrációja, a megosztott nézetek és az egyéb felhőalapú együttműködési eszközök hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a Design és Creation Suite programcsomagok utolsó verziója 2020. áprilisában jelent meg, a programcsomagok megújításának utolsó dátuma pedig 2020. április 16.

A nagy felhasználói csoportok kezeléséhez szükséges további adminisztrációs, jelentési és támogatási funkciók eléréséhez frissítsen Premium csomagra. Ha átfogóbb eszközkészletre van szüksége, frissítsen Collection – iparági gyűjteményre.

A megújítás kiskereskedelmi ára az ezen ajánlaton keresztül beszerzett standard előfizetésekre 2021-ben, 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben legfeljebb 5%-kal emelkedik majd – 2022-ben, 2024-ben, 2026-ban és 2028-ban pedig az Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi ár nem változik. A 3 éves előfizetéssel való megtakarítás 3 egymást követő 1 éves előfizetés Autodesk által ajánlott kiskereskedelmi árához lett viszonyítva.

Az ajánlat a Maintenance Plan követés és a többfelhasználós előfizetés megújítási időszaka alatt érhető el. Hálózati Maintenance Plan követéssel vagy többfelhasználós előfizetéssel rendelkező ügyfeleink esetében kizárólag az első megújítás során, 2020. augusztus 7-e után, a többfelhasználós előfizetések vagy hálózati Maintenance Plan követéses munkahelyek mindegyike két darab megnevezett felhasználóra vonatkozó standard előfizetésre váltható be. A második (és az utáni) megújítás során (az ajánlat időtartama alatt) az Előfizetésre váltási ajánlat keretében kedvezményes áron beszerzett többfelhasználós előfizetések vagy a hálózati Maintenance Plan követéses munkahelyek mindegyike egy darab megnevezett felhasználóra érvényes standard előfizetésre számítható be. Az ajánlat nem vonható össze más visszatérítésekkel vagy promóciókkal, és azokon a területeken nem érvényes, ahol törvényileg tiltott vagy korlátozott. Az ajánlatra adott használati feltételek vonatkoznak, amelyeket az ajánlat érvényessége előtt közzéteszünk és elérhetővé válnak. Az előfizetési program és annak előnyei eltérhetnek, valamint az érvényes használati feltételek és/vagy szolgáltatási feltételek hatálya alá esnek.

Standard és Prémium előfizetések összehasonlítása

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keresse kollégáinkat:

Kapcsolatfelvétel