Autodesk – Új márkaarculat

2021. november 2.

A változás az Autodesk logóban és termékgrafikában jelenik meg, melynek újragondolt vizuális elemei segítenek az iparágakban fellelhető termékkínálat könnyebb megismerésében, megkülönböztetésében.

AutodeskAz új logó dinamikus, modern és emlékezetes, mely a cselekvést, lendületet és a jövő felé mutató egyértelmű irányt jelképezi. Egy erős, egyszerű logó, melyben a márka a cselekvés szinonimájaként jelenik meg.

Az Autodesk márka új megjelenésével is szeretné kifejezni a folyamatos fejlődés iránti lankadatlan elköteleződését és hitét abban, hogy mindenki számára tervezhető és alkotható egy jobb világ.

Hamarosan weboldalunkon is találkozhatnak az újragondolt márkaarculat további vizuális elemeivel.

 

Az Autodesk szoftverek nyújtotta lehetőségekről:

Az Autodesk technológiája egyaránt kiterjed az építőiparra, építészetre, gépészetre, terméktervezésre- és gyártásra, valamint a szórakoztató- és médiaiparra. A zöldebb épületektől kezdve az intelligensebb termékeken keresztül egészen a lenyűgöző kasszasikerekig, az Autodesk szoftverek használatával az innovátorok a kisebb és nagyobb kihívások megoldására is képessé válnak.

Az Autodesknél úgy gondolják, hogy a fejlődésre nem várni kell, hanem elő kell idézni azt – technológiák összekapcsolásával, a képességek és tehetség felszabadításával, valamint ügyfeleik támogatásával, hogy megoldásokat találjanak a mindennapok kihívásaira. Ezért szoftvereik is megfelelő eszközöket biztosítanak felhasználóik számára a rugalmas gondolkodáshoz és munkavégzéshez, hogy egy mindenki számára jobb és szebb világot tervezhessenek és hozhassanak létre.

A HungaroCAD-nél, az Autodesk Gold Partnereként ügyfeleink számára a megfelelő létszámú és képesítésű kollégával, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően látjuk el a szoftverek forgalmazásával és támogatásával járó feladatokat. Gold Partnerként szorosan együttműködünk az Autodeskkel, így segíteni tudjuk ügyfeleinket az Autodesk szoftverekbe fektetett tőkéjük maximálisan megtérülésében.

           

Ha szeretné a legtöbbet kihozni Autodesk szoftveréből, vegyen részt tanfolyamainkon, melyeken képzett kollégáink segítségével az Ön igényeinek megfelelő szintű képzés során felszerelt környezetben sajátíthatja el a programok használatának bevált módszereit. Tekintse meg hamarosan induló tanfolyamainkat.

Friss hírekért, információkért iratkozzon fel hírlevelünkre, és kövesse Facebook vagy LinkedIn oldalunkat. Szakmai webinárok megtekintésért iratkozzon fel YouTube csatornánkra.

 

Kérdései megválaszolásában, vállalkozásának hatékonyságának növelésében örömmel segítünk, ehhez kérjük keresse kollégáinkat a feltüntetett elérhetőségeik valamelyikén.

 

 

 

Autodesk_Gold_Partner

 

Kapcsolatfelvétel