BIM 360 Team

Tervezők közti együttműködést elősegítő szoftver

A BIM 360 Team segítségével naprakészen tarthatja projektjeit, fájljait, és a projekten dolgozó kollégákat, legyenek akár az irodában vagy más helyszíneken.

bim360team

A BIM 360 Team alkalmazás egy csoportmunkaeszköz, amelynek segítségével a mérnökök és a tervezők egy központi munkaterületen nézhetik, és oszthatják meg, vagy éppen kereshetik a 2D és 3D terv- és projektfájlokat.

A szoftverben minden projektinformáció a felhőben tárolódik, minden olyan érintett hozzáférhet a webes felületen vagy, mobil eszközökön keresztül, akinek szüksége lehet rá.

A terv verzióelőzményei, a megjegyzések és jelölések, és legfőképpen a Revit-modellek is itt találhatók. A tervezőcsapatok így egyidejűleg végezhetnek ellenőrzéseket akár a modellen, vagy a 2D terveken. Miközben az egyik kolléga megnyit egy modellt, megoszthatja azt kollégáival, bárhol legyenek is, majd akár együtt véleményezhetik.

Rövid áttekintés, video: http://www.autodesk.com/products/bim-360-team/overview

A közös vállalkozásban készülő tervezési-kivitelezési projektek egyre gyakoribbak az építőiparban. Így a BIM 360 Team a szakágak közti magasabb szintű együttműködést segítheti elő, főként ha a tervezőcsapatok különböző városokban, vagy akár különböző országokban vannak. Nagy előnye, hogy bármikor előfizethető, a licenc-szám bővíthető, amikor és ahogyan a projekt ezt megkívánja. A hozzáférés a projekt-tagok számára egy regisztrációt követően, szinte azonnali.

Próbálja ki a BIM 360 Team applikációt a mobilján: megnézheti a terveit, jelöléseket tehet, eléri a modell és, projekt file-okat, valamint hozzáfér a csapat-kommunikációhoz online vagy offline.

A promóció részletei:

Az új építőipari szoftvergyűjtemény hozzáférést biztosít több Autodesk termékhez együttesen, és a BIM 360 Team segítségével kiterjesztheti az együttműködést akár egy „tágabb”projektcsapatra.

Együttesen ezek az eszközök biztosítják a lényeges tervezési eszközöket és az együttműködési lehetőséget a központosított munkaterület által, amely segít, hogy a projekt-csapatok kapcsolatban maradjanak egymással, ami jelentősen felgyorsíthatja a döntéshozatali procedúrát bárhonnan egy webböngésző vagy a mobil eszközön.

  • 1 éves Architecture Engineering Construction Collectione (1 lic.) egyedi verzió mellé 3 licenc BIM 360 Team (1 éves) licenceket adunk,
  • 3 éves Architecture Engineering Construction Collectione (1 lic.) egyedi verzió mellé 3 licenc BIM 360 Team (3 éves) licenceket adunk a promóció időtartama alatt – 2017. január 20-ig.
Kapcsolatfelvétel