BIM 360 – Felhőalapú megoldások

Csatlakoztassa, rendszerezze és optimalizálja projektjeit

A BIM 360 egy egységes építési menedzsment platformon keresztül támogatja a döntéshozatalt, valamint a kiszámíthatóbb és jövedelmezőbb eredmények elérését teszi lehetővé. Fedezze fel, hogyan támogathatja a BIM 360 munkafolyamatait a tervezéstől kezdve az előkészítésen át az építési és üzemeltetési műveletekig.


MEGOLDÁSINK

Építőipari projekt menedzsment

Egyszerűsítse a munkáját egyetlen platformon, korszerűsítse az igényelt információk és a benyújtott dokumentumok kezelését a szerződéses kötelezettségek teljesítése érdekében.

Terv, modell és dokumentumkezelés

Megoldásunk korszerűsíti az építési dokumentumkezelést azáltal, hogy egyetlen, felhő alapú platformot használ a fájlok szervezésére, terjesztésére és megosztására. Ideális alapot jelent a sikeres projekt eredményekhez.

Koordinációs és BIM együttműködés

A BIM koordinációját és együttműködését az egész projektcsapat kezébe helyezheti, hogy felgyorsítsa az áttekintést, valamint azonosítsa és megoldja az ütközéseket.

Munkavédelem menedzsment

A munkavédelem menedzsment szoftver megismételhető és elfogadható biztonsági programokat eredményez, amelyek minden munkavállalót felkérnek a helyszínen a biztonságos munkavégzés betartására.

Építési minőségirányítás

Vezessen be egy proaktív minőségellenőrző / minőségbiztosítási folyamatot olyan építési minőségirányítási szoftverrel, amely lehetővé teszi az egész csapat számára, hogy részt vegyen az ellenőrzésben mobil eszközök segítségével.

Építhetőség ellenőrzés

Indítson el minden munkát építhetőséget áttekintő szoftverrel, amely támogatja a teljes csapat bevonásával végzett tervezési áttekintést, a tervverziók összehasonlítását és a feltárt problémák megoldását.

Tervezési együttműködés

Gyorsítsa fel a projekt átadását, csökkentse az átdolgozást és javítsa a termelékenységet azáltal, hogy lehetővé teszi a csapatok számára, hogy valós időben biztonságosan társszerzővé tegyék a BIM terveket, korszerűsítse a tervezési adatok cseréjét.

Építési adatok és elemzésük

Az információkhoz való centralizált hozzáférés biztosítása lehetővé teszi a projektcsoportok számára, hogy mélyebben megértsék magát a projektet, annak teljesítményét, piorizálják a napi tevékenységet és azonosítsák a kiváltó okokat.
Költségvetés kezelés Az építési költségek kezelése a projekt teljes életciklusa alatt, ideértve a változási megrendelések nyomon követését, a szállítói szerződések kezelését és az általános költségvetési hatásokat. Fenntartja az átláthatóságot és javítja a költségkontroll szervezését azáltal, hogy a költséginformációkat egyetlen platformon központosítja.

ÉPÍTKEZÉS KEZELÉS

Csökkentse a kockázatokat, javítsa a minőséget, hogy a projekteket időben és a költségvetés szerint teljesítse.
Jelezze előre a biztonsági veszélyeket, proaktív módon kezelje a minőségi kérdéseket, automatizálja a feladatokat és csökkentse a pótmunkák számát. Folyamatosan ellenőríze a költségeket és tervezze meg a BIM 360 segítségével az ütemezést.


KÖZPONTOSÍTOTT INFORMÁCIÓ ÉS ADATKEZELÉS

Gyorsítsa és fejlessze a döntéshozatalt, csatlakoztassa csapatait, és a projekt eredményei alapján tervezheti a következő lépést.
Központosítsa a projekt adatait, és valós időben, bárhol elérheti a szükséges információkat, így nyomon követheti a projektet, és döntéseket hozhat a terepen.


A PROJEKT TELJES ÉLETCIKLUSÁNAK KEZELÉSE

Induljon a tervezéstől az építésig egy platformon belül.
Az ellenőrzött munkamegosztás lehetővé teszi a több különböző helyszínen tervező csapatok számára a megosztott Revit-modellek egyszerre történő szerkesztését, jelenítse meg és kezeljen minden frissítést és tervezési adatot a projekt életciklusa során.


INNOVÁCIÓ

Növelje a kiszámíthatóságot és a jövedelmezőséget, miközben ösztönzi az innovációt vállalkozásában. Készítsen egy digitális stratégiát, amely összekapcsolja és strukturálja az egyes projektek adatait, létrehozva olyan információhalmazt, amelyek megfontoltabb és jobb üzleti döntéshozatalt eredményeznek.

Kapcsolatfelvétel