Civil 3D-vel a BIM szolgálatában

 

Civil 3D

WEBINÁR: Civil 3D-vel a BIM szolgálatában

Időpont: 2021. július 15. – 14:00-15:00

Előadó: Kathy Dávid, HungaroCAD

 

Regisztráció:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xzddYwBJRfGt1kWtGD-Ruw

 

Egyre többen felismerik a BIM előnyeit és folyamatosan növekvő igény mutatkozik ezen szemléletmód alkalmazására. Ezért fontosnak tartjuk bemutatni, hogy a Civil 3D modellező program és kiegészítői (Project Explorer, Grading Optimalization, Vehicle Tracking, stb.), miképp támogatják a BIM munkafolyamatait.


Előadásunk során fókuszba helyezzük, hogyan érdemes a jelenlegi és jövőbeni elvárásoknak megfelelően elkészíteni a terveket és modelleket, mindezt akár felhőalapon.

Civil 3D-vel a BIM szolgálatában webinár
A BIM munkafolyamatok megértéshez és elsajátításhoz egy újfajta nézőpont és gondolkodás szükséges, így arra is kitérünk, milyen lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére a munkafolyamatok tervezése során. 

Milyen főbb területeket érintünk előadásunkon?

  • Megvizsgáljuk a tanulmánytervek létrehozását az InfraWorks program segítségével, illetve bemutatjuk hogyan könnyíti meg a döntéshozatalt és milyen további felhasználási lehetőségekkel szolgál.
  • A BIM modellek létrehozása az engedélyezési és kiviteli tervek készítésnél nagyobb hangsúlyt kaphat, így előadásunkból megtudhatja, hogyan lehet a Civil 3D segítségével BIM modellt létrehozni és kezelni.
  • Az elkészült modellből, a beruházás digitális ikertestvéréből számos információt kinyerhetünk, ilyen például a pdf., a modell 2 dimenziós nyomtatható változata. Mindemellett a beruházás különböző szereplői számára könnyedén biztosíthatunk eltérő, szükséges és hasznos információkat. Például: költségvetési tételek, objektumosztályok, anyagkódok, különböző számított értékek, hivatkozások, kitűzési adatok, egyéni attribútum adatok, stb.

Miért érdemes velünk tartania?

Előadásunkból válaszokat kaphat arra, hogy a modell különböző elemeihez hogyan és milyen adatok társíthatók, illetve ezeket miképp lehet rendszerezni, felhasználni, másokkal megosztani.

Az Autodesk termékpalettája a felhőalapú együttműködés, az adat- és tervmegosztás, illetve a projekt irányításában és észrevételezésben is nagyot lépett előre.
Ennek megfelelően a megújult szolgáltatási rendszerről és funkcióiról is átfogóbb képet kaphat.

 

 

Nézze vissza előadásunkat!

 

Amennyiben szeretne további termékinformációkról tájékozódni, ezt megteheti Civil 3D és InfraWorks termékoldalainkon.

További BIM témájú webes előadásaink →

Autodesk szoftverek ingyenes próbaverziói →

Kapcsolatfelvétel