Discovery Workshop – Vállalkozása fejlesztéséhez

A digitális technológiák fontos szerepet játszanak a vállalatok életében, de hogyan lehet ezek segítségével gyakorlati lépéseket tenni a cég jövőbeli fejlődését illetően?

Discovery workshop
A Discovery Workshop keretében felvázoljuk a jövőbeli siker elérése szempontjából kulcsfontosságú összetevőket, segítünk meghatározni a célokat, és a lehetséges hátráltató tényezőket egyaránt, illetve gyakorlati tapasztalatokat osztunk meg arra vonatkozóan, hogyan lehet ezeket az összetevőket az üzleti életben fejleszteni.

 


Az ipari tervezés és gyártás hatalmas változásokon megy keresztül, a globalizáció, a versenyerők és az üzleti tevékenység növekvő összetettsége következtében. A termékek jellege, készítésük módja, valamint a tervezéshez és gyártáshoz alkalmazott munkaerő, egyfelől kihívást jelentenek, de egyúttal lehetőséget is a növekedésre és a termelékenység növelésére.

Készen áll a jövőre?

A Discovery Workshop nem a szoftverekre, a szolgáltatásokra vagy a funkciókra összpontosít, inkább azt vizsgáljuk meg, hogy ezek az összetevők hogyan segíthetnek Önnek még több üzlet elnyerésében, még jobb termékek fejlesztésében, illetve a vállalkozás innovációs és automatizációs képességének növelésében. Ebből kifolyólag a workshop a magasabb szintű vezetőknek szól. Más iparági vezetőkkel együtt ezen napon a következő témákról ejtünk szót:

 

  • Hogyan szabhatja testre tömegesen termékeit azáltal, hogy a megfelelő emberek számára elérhetővé teszi a tervezés automatizálását a szervezeten belül, és külső partnerek számára egyaránt.
  • Hogyan lehet javítani az együttműködés hatékonyságát, sebességét és minőségét, hitelesíteni termékeit és a gyártását, és biztonságosan megosztani az információkat a gyártás-, vagy a kapcsolódó iparág legfontosabb szereplőivel.
  • Hogyan lehet megvalósítani a vállalkozásban az integrált, hibrid és automatizált munkafolyamatok egyensúlyát, és miként érhető el az igazán rugalmas gyártás?
  • Hogyan lehet az ügyfelek számára személyre szabott élményt biztosítani?
  • Hogyan lehet több üzleti adatot biztosítani a megalapozottabb vállalati döntések meghozásához, és felkészülni a kapcsolódó szolgáltatások világára.

 

Ha új területeket keres a növekedéshez, kérjük keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

Kapcsolat:

Németh László, Telefon: 30/578 3690, E-mail: nemeth.laszlo@hungarocad.hu 
Füzi Csaba, Telefon: 30/297-7982, E-mail: fuzi.csaba@hungarocad.hu 
Juhász Dalma, Telefon: 20/343 8272, E-mail: juhasz.dalma@hungarocad.hu 

 

Kapcsolatfelvétel