Egy siker története

2018. október 16.

3D digitális tervezés és gyártás bevezetése a Transmodulsnál.
2018. november 8-án 14 órától, online előadás keretében élő példán keresztül mutatjuk be az Autodesk Product Design Collection szoftvercsomag gépészeti megoldásainak fokozatos bevezetését a Transmoduls Kft-nél. Bóka Tiborral, a cég minőségügyi vezetőjével beszélgetünk arról, hogy a fejlesztések egyes lépései hogyan segítették a folyamatosan növekvő céget céljainak elérésében, hogyan hangolta össze és tette hatékonyabbá az egyre bonyolultabb munkafolyamatokat  a csomagban lévő szoftverek használata.

digitális tervezés és gyártás bevezetése, Product design collection

Partnerünk a Transmoduls Kft. 25 éve sikerrel van jelen a piacon, mint célgép tervező és építő cég. Jelenleg is teljes mértékben magyar tulajdonosi körrel és veszprémi telephellyel végzi tevékenységét. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően ügyfélköre folyamatosan bővült, mára nemzetközivé vált és kínai irodával is büszkélkedhet. A cég megközelítőleg 150 fő létszámmal a régió meghatározó szereplője.    

Az Autodesk Product Design Collection tizenegy különböző professzionális szoftvert tartalmaz, köztük a piacvezető Inventor Professional 3D tervezőrendszert, a hozzákapcsolódó tervadatbáziskezelő, megmunkáló, szimulációs és végeselemes megoldásokkal.

Az Autodesk szoftverek a legújabb trendeknek megfelelő tervezési és gyártási megoldásokat szem előtt tartva – tervezhető, költségek mellett – biztosítják a felhasználóknak a lendületes, piacképes fejlődés lehetőségét, a gyártási idők lerövidülését, a tervezés és a munkafolyamatok hatékonyságának növelését az egyre magasabb minőségű gyártmányok/tervek megalkotásáért.

Az előadás tematikája

Bemutatkozás  Transmoduls, HungaroCAD, Autodesk
A kezdetek  Első tervező szoftverek a Transmodulsnál
3D tervezés  Az Inventorról egy gyártmányon keresztül. A 3D tervezés előnyei, lehetőségei.
Csoportmunka  A Vault tervadatbázis kezelő bevezetése. Rendezett követhető munkafolyamat a tervezés, gyártás és ellenőrzés vonalán, ahol minden terv, javítás, engedélyezés automatikusan követhető, áttekinthető, riportolható formába önthető.
Gyártás  Saját CNC gyártóüzem kialakítása és az Inventor HSM CNC programozórendszer bevezetése.
A jövő  Nastran In-CAD használatának bevezetése és a végeselem vizsgálat hatékony integrálása a tervezők munkájába.

 

Regisztráció / előadás megtekintése

Kapcsolatfelvétel