Felhőszolgáltatások Revit-ben

Felhőszolgáltatások Revit-ben

WEBINÁR: Felhőszolgáltatások Revit-ben

Időpont: 2021. július 22. – 14:00-14:45

 

Előadó: Németh Zoltán és Lesó Árpád, HungaroCAD

 

Regisztráció: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_GGhgfyMUSPipWGZEMBf1eg

 

Revit modellezés és együttműködés gyorsan, hatékonyan felhőmegoldásokkal segítve.

Előadás-sorozatunk Revit-tel foglalkozó részében bemutatjuk, hogy az Autodesk felhőmegoldások közül mit tudunk használni a Revit-es munkákban. Mik azok a eszközök, amelyek javíthatják a minőséget és hatékonyabbá teszik az egész folyamatot.

 


Felhőszolgáltatások Revit-ben

Előadásunkon a következő területeket érintjük

 

Csoportmunka a felhőben

Beszélünk arról, hogy milyen lehetőségek vannak a csoportos munkavégzésre Revit modellezési folyamat során. Megmutatjuk, hogy miben egyeznek meg és miben különböznek egymástól ezek a megoldások.

 

Felhőmodell (Cloud modell)

Rugalmas munkát tesz lehetővé, hogy felhőtárhelyen kezelhetők a különböző modellek. Kitérünk rá, hogy miként tudjuk csatolni ezeket egymáshoz. Hogyan milyen beállításokon keresztül lehet a hozzáféréséket kezelni.

 

Megosztott nézetek (Shared Views)

A felhőmegoldások révén igazán egyszerűen és rugalmasan állítható be, hogy mikor mit akarunk megosztani a projektekben résztvevő társtervezőkkel és a többi érdekelt féllel.

 

Felhőszolgáltatások Revit-ben

Verziók összehasonlítása

A projektek során nagyon hasznos segítséget jelent, ha pontosan áttekinthető egy-egy adatszolgáltatási fázisban, hogy a tervek és modellek különböző verziói miben térnek el egymástól. Előadásunkban ezeket a megoldásokat is bemutatjuk.

 

 

Művezetést / Kooperációt segítő eszközök

A művezetés vagy kooperációs megbeszélések során sok észrevételt, megjegyzést, javaslatot és hibát kell rögzíteni. Előadásunkban beszélünk azokról az eszközökről is, amelyekkel ezeket a Revit-ben kezelhetjük.

 

Ütközésvizsgálat / Issue-k kinyerése Revitben

Nagyon fontos továbbá, hogy a modellek ütközésmentesek legyenek. Megismerhetik előadásunkból, hogy ezt a munkafolyamatot, hogyan tudjuk kezelni a Revit modellek esetében a felhőmegoldásokban.

Linkelések felhőben

A Revit modellek a leggyakrabban több részből állnak össze. Ezek csatolása nemcsak a belső hálózatokon, hanem a felhőben is lehetséges. Hogy hogyan is működik mindez? Regisztráljanak előadásunkra amelyen ezt megismerhetik.

 

Nézze vissza előadásunkat!

 

Amennyiben szeretne további termékinformációkról tájékozódni, ezt megteheti Revit termékoldalunkon.

 

További BIM témájú webes előadásaink →

Autodesk szoftverek ingyenes próbaverziói →

Kapcsolatfelvétel