Különleges nyomtatók (A4/A3)

A HungaroCAD Kft. mindig szívén viselte, hogy felhasználóink, az általunk forgalmazott programokkal elkészített terveiket, dokumentációikat, minél könnyebben, a lehető legjobb minőségben ki is tudják nyomtatni, megrendelőik teljes megelégedésére.

Cégünknél a nagy teljesítményű, korszerű számítógépek, a számítógépes tervezéshez ajánlott nagy felbontású, jó minőségű monitorok, szkennerek, nagyformátumú nyomtatók (plotterek) mellett az irodai nyomtatók is megvásárolhatók.

Az itt ajánlott nyomtatókkal teljes dokumentációt percek alatt kinyomtathat, akár több példányban is. (45 - 70 lap/perc)

HP PageWide: Nem lézer. Nem tintasugaras. A kettő előnyeinek ötvözete. Az üzleti nyomtatás új módja.
A HP PageWide kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz. A rögzített, teljes oldalszélességű nyomtatósor páratlan sebességet, nagyobb megbízhatóságot biztosít, és kevesebb cserealkatrészt igényel, mindezt professzionális nyomtatási minőséggel és a kategóriájában legalacsonyabb teljes üzemeltetési költséggel.

Tekintse meg különleges, A4-es és A3-as PageWide nyomtató kínálatunkat, vagy jöjjön el hozzánk, győződjön meg róla személyesen.

Kérjen egyéni, testreszabott ajánlatot.

Korábbi, már megszűnt hasonló nyomtatók megtalálhatja: » ITT «