AGACAD tavaszi promóció

2023. március 30.

Ki ne szeretne percek alatt több órányi munkát elvégezni? A Revit automatizálási eszközeivel ez már lehetséges. Duplázza meg hatékonyságát Revit 2+2 ajánlatunkkal!

Tavasz a hatékonyság-növekedés jegyében!

2023. március 30. és április 30. között a Revit kiegészítő AGACAD-megoldások különleges, egyszeri ajánlata érvényes. Vásároljon 2 terméket, és válasszon hozzá további 2-t, ingyen! Így 2 licenc áráért 4 licencet kap a promócióban résztvevő BIM megoldásokból.

Élvezze a tavaszt! Szerezzen be néhány AGACAD megoldást a gyorsabb munkavégzés érdekében, hogy a Revit-eszközkészletek bővítésével újult erőt adhasson BIM-csapata tagjainak!  

Mégtöbb eszköz, mégnagyobb teljesítmény

Duplázza meg Revit teljesítményét az AGACAD iparágvezető megoldásaival, amelyek segítik csapatát a sokkal gyorsabb és egyszerűbb tervezésben, részletezésben és a dokumentálásban! Készítse el egyéni 2+2 csomagját, amely megfelel cége egyedi igényeinek, feladatainak és elvárásainak. A csomag akár 4 azonos vagy akár 4 teljesen különböző terméket tartalmazhat.

 

Válasszon olyan termékeket, amelyekre szüksége lehet feladatai egyszerűsítéséhez és a BIM-csapata hatékonyságának növeléséhez!

 

Milyen előnyöket élvezhet?

Megduplázhatja termékeit és így termelékenységét is féláron. Ehhez 2023. április 30-ig cselekednie kell!

A Revit-kiegészítő AGACAD alkalmazások automatizálják a modellezési- és dokumentációs feladatokat, növelik a projektek pontosságát, így több időt, pénzt és nagyobb szabadságot biztosítanak.

Továbbfejlesztett modellezési szabadság > Nagyobb rugalmasság a kreatív folyamatokban

Gyorsabb tervezés > Nagyobb hatékonyság az ismétlődő BIM-feladatok kiküszöbölésével

Idő- és pénzmegtakarítás > A projekteket legalább KÉTSZER GYORSABBAN készítheti el. Növelje az egyes feladatok sebességét 10-szeresére, vagy akár 100-szorosára is!

Projekt nyereségességének növelése > A pontosan megtervezett 3D-s modell garantálja, hogy a projekt hibamentesen, időben és a tervezett költségvetésen belül készüljön el.

Hogyan kaphatja meg a legnagyobb AGACAD-termék kedvezményt?

Éljen ezzel a korlátozott idejű lehetőséggel, és vértezze fel csapatát a Revit hatékonyságnövelő eszközeivel! Vegye fel velünk a kapcsolatot személyre szabott ajánlatunkért!

Németi László
BIM Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 585 7045
laszlo.nemeti@arkance-systems.com

Nikula Márió László
BIM tanácsadó
+36 20 220 9483
nikula.laszlo@hungarocad.hu

Kapcsolatfelvétel