BIM Collaborate Pro- Barátkozzon a jövővel!

2023. április 19.

Itt az idő. Ideje összekapcsolni a csapatokat, racionalizálni a munkafolyamatokat, és megosztani a meglátásokat egy közös adatplatformon.

Miért? Mert ez a jövő, és a jövő a digitális. Az AEC Digital Delivery új utakat nyit a kommunikáció és az együttműködés számára. Ez több együttműködést, közös alkotást, közös munkát, közös szerződést és minden mást jelent. Ismerje meg a BIM Collaborate Pro-t, és barátkozzon a jövővel.

A Jövő nem szereti a zárt ajtókat. Az iparág fejlődésével az AEC-projektek egyre összetettebbé válnak a tervező és kivitelező cégek számára. A jövő azonban itt van, hogy áttörje ezeket a korlátokat azáltal, hogy átalakítja a csapatok, az adatok és a folyamatok összekapcsolódását, hogy javítsa a digitális átadást, jobb projekteredményeket érjen el, és több lehetőséget nyerjen vállalkozása növekedéséhez.

Ebben a kiadványban megismerheti a kulcsfontosságú funkciókat és képességeket a valós idejű felhőalapú együttműködési eszközökön keresztül, amelyek segítségével jobban, gyorsabban és kevesebb kockázattal valósíthatja meg a projekteket.

Töltse le digitális brossúránkat és ismerje meg a BIM Collaborate Pro nyújtotta előnyöket!

Kapcsolatfelvétel