Precast Concrete szakmai webinár

2023. április 13.

Hogyan készíthet előregyártott betonmodelleket- és rajzokat gyorsabban a Revit-ben?

A Revit hatékony eszköz az előregyártott betonelemek 3D-s tervezéséhez. De mi lenne, ha a projekteket – a modelltől a rajzokig – még gyorsabban és pontosabban el tudná készíteni? Vegyen részt webinárunkon és ismerje meg a hatékonyságnövelő eszközünket!

A Revitet használó előregyártott tervezők gyakran szembesülnek olyan akadályokkal, mint a beágyazott objektumok elhelyezése az elemekben, a szerkezeti csatlakozási családok beállítása, vagy a modell és a rajzok manuális frissítése, amikor a projekt egy szempontja megváltozik, hogy csak néhány kihívást említsünk. Ezek mind nehezen kivitelezhetők a natív Revit használatával.

Az AGACAD Precast Concrete plugin for Revit segít leküzdeni a sima Revit-ben való munkavégzés korlátait, amikor előregyártott projektek modellezéséről és a gyártók számára készített üzemi rajzok generálásáról van szó.

A bővítmény segítségével elkerülheti a kézi modellezést és az ismétlődő, agyzsibbasztó (nem beszélve a hibákat okozó) rajzolási feladatokat. Így Ön a nagy értékű feladatokra összpontosíthat, míg a Precast Concrete a többit elvégzi Ön helyett.

Vegyen részt 2023 április 20-i webinárunkon, és győződjön meg saját szemével az előregyártott betonszerkezetek Revit-ben történő tervezésének legrugalmasabb és legmegbízhatóbb módjáról! Tegyen egy lépést a BIM-munkafolyamatok erős automatizálással történő javítása felé, mellyel időt takaríthat meg és növelheti a projektek jövedelmezőségét.

A webinár témái:
  • Rendkívül részletes projektek modellezése.
  • Az elemek gyors és pontos számozása.
  • Műhelyrajzok és listák automatizálása (elemek méretezve/rendezve/megjelölve/tervezve, tömeg kiszámítva, minden szükséges nézet létrehozva).

A webinár előadója Rüta Stonkuté, az AGACAD BIM fejlesztő-mérnöke. A webinár nyelve angol.

Nem tud élőben részt venni? Mindenképp REGISZTRÁLJON, hogy a szakmai webinár után meg tudjuk osztani Önnel a rögzített előadás linkjét!

Webinárunkat ajánljuk:
BIM-menedzsereknek, tanácsadóknak, építőmérnököknek, építészeknek, akik Autodesk Revit programot használnak bármilyen méretű vállalatnál. A webinárium témája leginkább a Revitben középhaladó tapasztalattal rendelkezők számára lesz hasznos.

Kapcsolatfelvétel