Új Holixa T4I alkalmazás Autodesk Inventorhoz

2023. április 20.

Takarítson meg időt a tervezési folyamat minden szakaszában!

Az Arkance Systems kiadta a Holixa T4I (Tools 4 Inventor) kiegészítő alkalmazását, amely automatizálja és leegyszerűsíti a munkát a tervezési folyamat minden szakaszában – az első ötlettől a teljes dokumentáció közzétételéig.

A Holixa T4I az automatizáláshoz, az iProperties (iProperties) – felhasználói beállítások és szinkronizálás – egyszerű munkájához szükséges eszközöket tartalmazza. Továbbá eszközöket a BOM-okkal való munkához, a rajzoláshoz, a Model Viewerhez, a dokumentum mentés előtti érvényesítéséhez és még sok máshoz. Az integrált Helpdesknek köszönhetően a technikai támogatáshoz is könnyen hozzáférhet. Tekintse meg a Holixa T4I termékoldalt

A Holixa T4I könnyebbé és egyszerűbbé teszi a tervezést!

A Holixa T4I megoldás felhasználóbarát, és akár 80%-os időt takaríthat meg a tervezők számára. Az új verzió kompatibilis az Autodesk Inventor 2024, 2023 és 2022 verziókkal. A HungaroCAD Kft. Autodesk Inventor Professional és Product Design & Manufacturing Collection ügyfelei ingyenesen megkapják a Holixa T4I teljes verzióját, a 30 napos próba verzió bárki számára elérhető.

Töltse le a 30 napos próbaverziót! 

 

Tájékoztató brossúra letöltése.

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Termékfelelős:

Németh László
okleveles gépészmérnök, mérnök tanácsadó
E-mail: nemeth.laszlo@hungarocad.hu
Tel: +36 30 578 3690

 

Kapcsolatfelvétel