WEBINÁR: Autodesk Inventor és a Holixa T4I kiegészítő a tervezők szolgálatában

2023. május 16.
Szeretné elkerülni a hibákat és mindig naprakészen és a megfelelő adatokkal dolgozni? Szeretné gyorsabban, kevesebb lépéssel befejezni a feladatait? Ismerje meg legújabb termékünket, a Holixa T4I megoldásunkat!

A Holixa T4I (Tools4Inventor) egy kiegészítő az Autodesk Inventorhoz, amely a tervezők termelékenységét növeli azáltal, hogy automatizálja és egyszerűsíti a rutinfeladatokat a tervezési folyamat minden fázisában, az első vázlattól a kész dokumentáció közzétételéig. A T4I a tervezési és dokumentációs feladatok automatizálására épít, hogy javítsa a munkafolyamatokat, minimalizálja a hibákat a tervezési folyamat során, felgyorsítsa a modellezést, és még sok minden mást is.

Vegyen részt 2023. május 25-én 10 órától webinárunkon és ismerje meg az Arkance Holixa T4I (Tools 4 Inventor) kiegészítő alkalmazását, amely automatizálja és leegyszerűsíti a munkát a tervezési folyamat minden szakaszában – az első ötlettől a teljes dokumentáció közzétételéig! Használja ki az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelhetik tervezési hatékonyságát!

REGISZTRÁCIÓ 

Előadóink: Németh László és Farkas Attila

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Kapcsolatfelvétel