Hírek, aktualitások

 • Fusion Team – Projektvezetés felhőben

  2020. április 9.

  Az Autodesk Fusion Team felhőalapú szolgáltatása szép lassan szivárog be hétköznapjainkba. Folyamatosan bővülő eszköztára egyre több lehetőséget kínál, melyeket az otthoni munkavégzés miatt, talán aktuálisabb áttekinteni mint valaha.

  Tovább »

 • AutoCAD 2021 újdonságok

  2020. április 8.

  Az AutoCAD 2021 újdonságok már elérhetők. Az előfizetés új funkcióival és eszközkészleteivel hozzáférést biztosít 7 szakági iparág-specifikus alkalmazáshoz, melyek automatizálják a feladatokat, alkalmazásukkal időt takaríthatunk meg.

  Tovább »

 • Áttérés Inventor 2021-re hasznos tanácsok

  2020. április 1.

  Új év, új Inventor. Március 31-én megjelent az Autodesk Inventor 2021-es verziója. Cikkünkben a verzióváltással kapcsolatban nyújtunk segítséget.  Tovább »

 • Inventor 2021 újdonságok

  2020. április 1.

  Új év, új Inventor. A legújabb, Inventor 2021 verzió a tervezés és innováció területén is jelentős fejlesztéseket tartalmaz. Az Autodesk kiemelten kezeli az ügyfelek ötleteit, kéréseit a fejlesztési irányok meghatározásánál, számos funkció így került be az új verzióba. Tovább »

 • HP DesignJet Cashback akció április végéig meghosszabbítva

  2020. április 1.

  HP pénzvisszafizetési akció
  Cserélje le régi, lassú plotterét új, gyorsabb, korszerűbb, takarékos Designjetre!
  Az akciós árú, legnépszerűbb, belépőszintű HP plotterek most akár 84 500 Ft közvetlen gyártói pénzvisszafizetéssel rendelhetők!
  Tovább »

 • Távoli munkavégzést segítő telepítési lehetőségek

  2020. március 29.

  Mit tehet, ha Ön vagy kollégái nem tudnak bejutni az irodába?
  Ebben a helyzetben elsősorban a munkavállalók egészségére kell összpontosítani, miközben biztosítani kell a vállalkozás folytonos működését is. Az Autodesk előfizetései lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az irodától távol, licenceiket otthonról használják. Tovább »

 • 2021 Autodesk új verziók

  2020. március 25.

  Az Autodesk 2020. március 25-én bejelentette az új 2021-es szoftvereket.

  Oldalunkat folyamatosan frissítjük, így könnyedén elérhetik a legújabb verziókkal kapcsolatos információkat.

  Tovább »

 • Felhőszolgáltatások: Csapatmunka a felhőben

  2020. március 16.

  Otthonról dolgozni egy olyan kihívás, mellyel napi szinten, sokan csak most nézünk szembe először. Éppen ezért csokorba gyűjtöttük, melyek azok az Autodesk felhőszolgáltatások, melyek segíthetnek a mindennapi munka otthoni elvégzésében. A hatékony csapatmunka fenntartásához, egyes Autodesk szolgáltatások, május 31-ig ingyenesen elérhetők.  Tovább »

 • Autodesk Drive: Felhőtárhely szinkronizálása

  2020. március 16.

  Visszatérő kérdés, hogy a felhőtárhelyen tárolt adatainkat, hogyan tudjuk a lokális adathordózónkon, élőben szinkronizálni. A következő pár lépéses útmutatóval igyekszünk a felhőtárhely szinkronizálása témakörben segítséget nyújtani, a gördülékeny munkavégzés érdekében. Tovább »

 • felhőszolgáltatások ingyenesen

  Autodesk felhőszolgáltatások ingyenesen

  2020. március 16.

  A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az Autodesk a home office-ból történő csapatmunka hatékonyságát szeretné elősegíteni az Extended Access Program meghirdetésével. A Hozzáférési Program keretében, 2020. május 31-ig a legnépszerűbb felhőszolgáltatások ingyenesen elérhetők. (Cloud Collaboration) Tovább »

 • Otthonról okosan – építőipari megoldásokkal, webinár

  2020. március 16.

  Szeretettel meghívjuk Önt “Otthonról okosan” című webes előadássorozatunk következő részére, melyen olyan Autodesk építőipari megoldásokat és május 31-ig ingyenesen elérhető lehetőségeket mutatunk be, melyek nagyban segítségére lehetnek a távoli munkavégzésben.
  Tovább »

 • Otthonról okosan – távoli munkavégzési eszközökkel, webinár

  2020. március 16.

  Ezúton meghívjuk Önt webes előadásunkra, ahol a távoli munkavégzés megkönnyítéséhez igyekszünk segítséget, tippeket, ötleteket adni. 
  Otthonról okosan az Autodesk tervezőrendszereivel!  Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom a hírlevélre
Kapcsolatfelvétel