Hírek, aktualitások

 • Designjet T830 MFP – extra kedvezménnyel

  2022. szeptember 19.

  Most érdemes beruházni Designjet T830 multifunkciós nyomtatóra, mert most extra kedvezménnyel, azaz további
  100 000 Ft-tal
  kevesebbért lehet az Öné!

  (Szeptember végéig, a készlet erejéig)

  Tovább »

 • AutoCAD akció a héten

  2022. szeptember 19.

  Az AutoCAD akció ideje alatt egyes termékek új egyfelhasználós előfizetései 1, vagy 3 évre 15% kedvezménnyel rendelhetők.

  A promóció az AutoCAD IST, AutoCAD LT, és AutoCAD Revit LT Suite termékekre vonatkozik, és 2022. szeptember 22-ig érvényes.
  Tovább »

 • Digitalizáció az építőipar és térinformatika területén

  Digitalizáció az építőipar és térinformatika területén

  2022. szeptember 13.

  Vegyen részt élő építőipari és térinformatikai eseményünkön, melyen vendégelőadóink izgalmas témáin és a legfontosabb szakmai aktualitásokon túl egy hangulatos rendezvény keretén belül megismerheti a HungaroCAD és Arkance Systems HU ügyfelei számára nyújtott iparági lehetőségeket. Regisztráljon eseményünkre!

  Tovább »

 • Digitalizáció a gépipar területén

  Digitalizáció a gépipar területén

  2022. szeptember 13.

  Vegyen részt élő gépipari eseményünkön, melyen vendégelőadóink izgalmas témáin és a legfontosabb szakmai aktualitásokon túl egy hangulatos rendezvény keretén belül megismerheti a HungaroCAD és Arkance Systems HU ügyfelei számára nyújtott iparági lehetőségeket. Regisztráljon eseményünkre!

  Tovább »

 • Sajtóközlemény

  2022. szeptember 13.

  Az ARKANCE – a GROUPE MONNOYEUR leányvállalata – felvásárolta az ASIDEK-et a CT-től.

  Tovább »

 • AGACAD webinár

  AGACAD Smart Documentation webinár

  2022. szeptember 9.

  Ismerje meg az AGACAD által kifejlesztett, Revit projektdokumentáció kezelésére szolgáló kiegészítő, a Smart Documentation nyújtotta lehetőségeit! Regisztráljon az ingyenes, szeptember 28-ai, 11 órától kezdődő webinárra!

  Tovább »

 • szeptemberi webinárok

  Szeptemberi webinárok

  2022. augusztus 23.

  Hozza ki a legtöbbet Autodesk szoftveréből, melynek használatához hasznos tippeket kap kollégáink előadásaiból. A szeptemberi webinárok ingyenesek, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most, hogy ne maradjon le építő- és gépipari előadásainkról.

  Tovább »

 • Sajtóközlemény

  2022. augusztus 23.

  Örömmel jelentjük be, hogy 2022. július 19-én az ARKANCE – a GROUPE MONNOYEUR leányvállalata – felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építő- és gépipar digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét.

  Tovább »

 • AutoCAD frissítések

  AutoCAD 2023.1 és AutoCAD LT 2023.1 frissítések

  2022. augusztus 11.

  Megérkeztek az AutoCAD és az AutoCAD LT 2023.1 frissítések! A részletekről tájékozódhat oldalunkon.

  Tovább »

 • AutoCAd web

  AutoCAD Web

  2022. augusztus 11.

  Az AutoCAD Web egy új, önálló ajánlat, amely hozzáférést biztosít az AutoCAD alapvető parancsaihoz és alapvető rajzolási lehetőségeihez az interneten és a mobileszközökön.

  Tovább »

 • Flex

  Autodesk Flex – alkalmi szoftverhasználathoz

  2022. július 21.

  Ismerje meg az Autodesk Flex nyújtotta lehetőségeket a legtöbb Autodesk termék elérésére, használatalapú fizetéssel. Előre fizetett kreditek, amelyeket csak a termékek tényleges napi használatára számítanak fel. 

  Tovább »

 • V-Ray

  V-Ray változások

  2022. július 14.

  A V-Ray termékcsalád elérése átalakul, hogy felhasználóinak nagyobb értéket és rugalmasságot biztosítson. A továbbiakban a V-Ray programok egy-egy adott alkalmazáshoz külön nem lesznek élérhetőek, helyette egyetlen V-Ray licenccsomag jön létre. Ennek köszönhetően minden V-Ray integrációhoz hozzáférése lesz, beleértve a 3ds Max, a Cinema 4D, a Houdini, a Maya, a Nuke, a Revit, a Rhino, a SketchUp és az Unreal használatát. Ismerje meg a V-Ray változások részleteit.

  Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom a hírlevélre
Kapcsolatfelvétel