Holixa T4R

2023. március 21.

A Holixa T4R segítségével a Revit még hatékonyabbá tehető. Szeretné optimalizálni az Autodesk Revit használatát és több időt megtakarítani a tervezési munkája során?

A BIM-modellben történő tervezési folyamat felgyorsítása érdekében az Arkance Systems egy sor olyan kiegészítőt fejlesztett ki, amelyek gyorsabbá, élvezetesebbé és mindenekelőtt könnyebben használhatóvá teszik az Autodesk Revit-et.

A Holixa T4R előnyei

Kényelmes kezelőeszközök, amelyekkel akár 50%-os időmegtakarítást érhet el a keresések, szűrők és egyéb objektumkezelési műveletek során a tervezés során.

Termelékenységi eszközök, amelyek drasztikusan csökkentik a „kattintások” számát, így akár 80%-ot is megtakaríthat az idejéből.

Hatékony BIM-eszközök a korrektebb és teljesebb tervekhez.

A Holixa T4R három kiépítésben érhető el: Bronze, Silver, Gold.

 

Holixa T4R Bronze – Tervezésmenedzsment

A Bronze csomagunk a leggyakrabban használt tervgazdálkodási eszközöket tartalmazza. Ezek az eszközök egy egérkattintással automatizálják az ismétlődő feladatokat. Ha új licencet vásárol a Revit-hez vagy az AEC Collection-höz az Arkance Systemsnél, akkor ezt az eszközkészletet 30 napon belül még ingyenesen is aktiválhatja!

A Holixa T4R Bronze licenc olyan felhasználóbarát eszközöket aktivál, mint a Job Time Tracker, Extended Filter, Duplicate Views és Families Library.

Létrehozhatja saját, egyéni Revit környezetét a napi munkája szempontjából legfontosabb eszközökkel. Ha pedig bármilyen kérdése van, egyszerűen kattintson a Helpdesk gombra, hogy közvetlen kapcsolatba léphessen szakértőinkkel.

 

Holixa T4R Silver – Tervezési produktivitás

A T4R Bronze telepítőcsomaggal megegyezően kínáljuk a Holixa T4R Silver-t még több, a Design Productivity Tools-ra összpontosító funkcióval. A T4R Silver megmutatja az időmegtakarítás lehetőségeit, miközben értékes objektumokat, családokat és információkat hoz létre. Hogy csak néhányat említsünk Holixa T4R Silver csomagban található izgalmas extrák közül: Parameter Manager, Join Geometry, Openings vagy BIMSign.

Holixa T4R Gold – BIM-hatékonyság

A krém a Holixa T4R Gold, amely teljes átmenetet biztosít a BIM-hatékonyságra. Ez a fejlett ajánlatunk az összes tervezési menedzsment- és termelékenységi eszközzel a teljes BIM-tervezési élményhez. Hozzáférést kap az összes Bronze és Silver eszközhöz, valamint a speciális funkciókhoz, amelyeket kifejezetten a tervezési adatok minőségének és konzisztenciájának javítására hoztak létre.

Holixa T4R Gold modulok:

Az Gold kiadás a következő modulokat biztosítja a Holixa Tools4BIM Dock-on keresztül.

A Smart Walls egy nagy teljesítményű kiegészítő modul a falak Revit-ben történő kezeléséhez, amely lehetővé teszi a falrétegek gyors szétszedését különböző faltípusokra, az illesztések és hézagok teljes körű szabályozását, a falak különálló panelekre való felosztását előre meghatározott paraméterekkel és az információk kezelését Excelbe történő exportálás funkcióval.

A Quick Dimensions lehetővé teszi, hogy automatikusan adjon méreteket a kiválasztott elemekhez, több méretsort hozzon létre, és egyes méreteket egy méretsoron összekapcsoljon.

 Az ExcelR2 importálja az Excel táblázatkezelőket, beleértve a stílusbeállításokat is, a Revit projektekbe. A táblázatok könnyen létrehozhatók és szinkronizálhatók az Excel táblázattal, ami jelentősen felgyorsítja a projektdokumentációt.

 A Sort Mark a Revit elemeket tetszés szerint átszámozza. A rasztervonalak felismerésén és átszámozásán kívül képes újraszámozhatja a grafikus, építészeti és szerkezeti Revit-elemeket, és további információkat adhat a kijelölt elemekhez.

A Smart Sheets lehetővé teszi, hogy nagyszámú tervlapot hozzon létre és kezeljen a Revit-ben sablonok és rendezési szabályok alapján. Azonnal nézeteket adhat hozzá egy lapkészlethez, szabályozhatja a nézetek pozícióit, és egyszerre több lap beállításait frissítheti.

 

A HungaroCAD Kft. -nél vásárolt új és megújított Autodesk Revit vagy Autodesk AEC Collection licencek esetén, az Arkance Systems által fejlesztett Holixa T4R Silver eszközkészletet az aktív előfizetői éveiben 100%-os kedvezménnyel biztosítjuk az Ön számára!

További részletekért keresse kollégáinkat:

Németi László
BIM értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 585 7045

Terméktájékoztató:           https://bim.cads.hu/holixa-t4r

Kapcsolatfelvétel