HunForg 2023 frissítési tudnivalók

Tisztelt szoftverkövetéses Ügyfelek!

Megjelent a HunForg 2023-as verziója. Aktív szoftverkövetésének köszönhetően jogosult jelen szoftververzió használatára, melyhez a HunForg 2023 telepítése és hardverkulcsának frissítése szükséges.

Ehhez kérjük hajtsa végre az alább részletezett lépéseket. Amennyiben a frissítés nem fut le rendeltetésszerűen, keressen minket bizalommal!

Változás: A 2023-as verziótól a HunForg szoftver fejlesztője a T.É.K. Kft.

Termékfelelős: Ancsin Attila
Telefon: +36 20 343 3218
E-mail: ancsin.attila@hungarocad.hu

A HunForg 2023 egy AutoCAD kiegészítő, vagyis csak AutoCAD alapú Autodesk szoftverekkel (pl. AutoCAD, Civil 3D, AutoCAD Map 3D) használható, önállóan nem futtatható alkalmazás.

Kompatibilis AutoCAD verziók: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

A telepítő letöltéséhez kattintson a Letöltés gombra!

Letöltés

Kérjük a telepítőt ne indítsa el a cikkben található információk elolvasása előtt!

Újdonságok a HunForg 2023-as verziójában

Frissített táblakönyvtár

A HunForg 2023-as verziójában frissítésre került a Budapest Közút táblakönyvtára, így még több tábla áll a felhasználók rendelkezésére.

Figyelem! A táblakönyvtár a Budapest Közút Zrt. tulajdonát képezi, felhasználása csak HunForg szoftverrel engedélyezett. Egyéb alkalmazását, terjesztését a törvény bünteti!

Frissítés a HunForg 2023-as verziójára

Mielőtt elkezdené a frissítést!

Néhány fontos információ a verziófrissítéshez:

 • Figyelmeztetés: Ha frissíti a HunForg kulcsát az aktuális verzióra, az az előző HunForg verziókkal már nem tud együttműködni, azaz Ön a hardverkulcs frissítése után már nem tudja használni korábbi HunForg verzióját. A korábbi AutoCAD alkalmazásokban továbbra is használható (lásd Kompatibilis AutoCAD verziók).
 • Saját tábláinak mentése: Az új verzió telepítése előtt mindenképpen mentse le azokat a táblákat, melyeket saját maga készített és a hivatalos HunForg táblakönyvtár nem tartalmazott!

A HunForg szoftver frissítése a következő lépésekben végezhető el:

 • Zárja be az összes futó Autodesk alkalmazást!
 • Telepítse a HunForg 2023 szoftvert! A szoftver telepítési útmutatóját a a következő linken olvashatja: HunForg 2023 telepítési tudnivalók
 • Indítsa el egyik AutoCAD alapú szoftverét, amelyre a HunForgot telepítette.
 • Fontos: Ha a szoftver hálózatos változatát használja, hardverkulcsának frissítéséhez azt ideiglenesen ahhoz a géphez kell csatlakoztatnia, amelyen a frissítést kezdeményezi a HunForg szoftver felületéről.
 • A HunForg szalagmenün kattintson bármelyik parancsra, majd nyomja meg a megjelenő „Névjegy” ablakban az „Aktiválás” gombot!
 • A megjelenő „HunForg 2023 – Aktiválás” ablakban nyomja meg a „Generálás” gombot, majd mentse le számítógépére a generált c2v fájlt, lehetőleg a saját cége nevét megadva állománynévként! Például, ha a cégnév Úttervező Kft., akkor a fájlt mentse el „UttervezoKft.c2v” néven!
 • Küldje el csatolmányként a kultmern@hungarocad.hu címre, a levél tárgyaként kérjük adja meg: „HunForg 2023 kódkérés”
 • Az igény feldolgozása után egy v2c kiterjesztésű állomány kerül visszaküldésre.
 • Indítsa el AutoCAD alapú szoftverét, majd indítson el egy HunForg parancsot (a hardverkulcsnak csatlakoztatva kell lennie)!
 • A felugró „Névjegy” ablakban kattintson az „Aktivál” gombra, az „Aktiválás” ablakban tallózza ki a visszakapott v2c állományt!
 • Kattintson az „Aktivál” gombra.
 • Sikeres művelet esetén a program visszajelez: „Az aktiválás sikeres volt. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.”
 • Amennyiben saját tábláit lementette és használni kívánja, másolja vissza őket az eredeti táblakönyvtárba!

Ha a fenti lépéseket elvégezte, HunForg 2023 szoftvere használatra kész.

A HunForg használatához jó munkát kívánunk!

Kapcsolatfelvétel