Ingyenes Generative Design az év végéig!

2019. november 22.

Próbálja ki ingyen és sajátítsa el a Generative Design szolgáltatásait! A Fusion 360 egyik legerősebb eszköze most Ön számára is ingyenesen elérhetővé válik, egészen 2019. december 31-ig, az NVIDIA és az Amazon Web Services jóvoltából.

A Generative Design az Autodesk utóbbi éveinek mondhatni, egyik legnagyobb dobása. Segítségével párhuzamosan hozhat létre szerkezeti elemeket, megadott peremfeltételek mellett. Legyen szó gyártásról, költségvetésről vagy súlycsökkentésről, az iteratív folyamatot követően lehetősége nyílik az elvárásainak leginkább megfelelő alkatrész kiválasztásához.

Kik számára érhető el a szolgáltatás?

Akár előfizetője, akár ingyenes felhasználója a programnak, a szolgáltatást díjmentesen használhatja a promóció keretein belül.

Mire jó a Generative Design?

A General Motors például a biztonsági öv rögzítését 8 elem helyett egyetlen alkatrésszel oldotta meg úgy, hogy a kapott eredmény 40%-kal könnyebb és 20%-kal erősebb is lett.

Fedezze fel a Generative Design világát a következő lépések alapján:

A Fusion 360 előfizetési feltételei nemrégiben frissültek, melynek keretében továbbra is ingyenesen elérhető az otthoni felhasználók számára. További részletekért keresse kollégáinkat vagy tájékozódjon ide kattintva.

Ha már rendelkezik a szoftverrel, nincs más teendője, mint belépés után a Generative Design munkateret választani, és már kezdődhet is a munka! Ismerkedjen meg egy példa segítségével a teljes folyamattal.

Amennyiben egy konkrét lépésnél akadna el, a termékdokumentációban könnyedén kereshet választ az adott problémára.

 

 

Abban az esetben, ha egyéb információra is szüksége lenne, kérjük, kattintson tovább, vagy kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Kapcsolat: Németh László, okleveles gépészmérnök, mérnök tanácsadó, Telefon: +36 30 578 3690,                                                                          Email: nemeth.laszlo@hungarocad.hu
                    Huszák Marcell, CAD Rendszermérnök, Telefon: +36 20 220 9483, Email: huszak.marcell@hungarocad.hu

Kapcsolatfelvétel