Innovációs Workshop

2019. október 3.

Készen áll a jövőre? Új területeket keres a növekedéshez? Kész a digitális stratégiája? 
Az ipari tervezés és gyártás hatalmas változásokon megy keresztül, a globalizáció, a versenyerők és az üzleti tevékenység növekvő összetettsége következtében. A termékek jellege, készítésük módja,valamint a tervezéshez és gyártáshoz alkalmazott munkaerő, egyfelől olyan kihívást jelentenek, melyeket le kell küzdenünk, másfelől lehetőség is a növekedés és az eredményesség szempontjából.

innovációs workshop

A digitális technológiák nyilvánvalóan nagy szerepet játszanak, de hogyan lehet előrelépni abban, hogy a vállalkozás a sikeres jövő felé mozduljon el?

Az Innovációs Workshop keretében felvázoljuk a sikeres jövő szempontjából kulcsfontosságú képességeket, segítünk meghatározni a célokat, az akadályokat ezekben a fontos képességekben, és megosztjuk a bevált gyakorlatot arról, hogyan lehet ezeket a képességeket az üzleti életben fejleszteni.

A Workshop nem a szoftvertermékekre, a szolgáltatásokra vagy a funkciókra összpontosít, inkább azt vizsgáljuk, hogy ezek a képességek hogyan segíthetnek Önnek több üzlet megnyerésében, jobb teljesítményt nyújtó termékekkel növeli az innovációs képességet és az automatizálást az Önök vállalkozásában.

Más iparági vezetőkkel együtt ezen napon a következőket tárgyaljuk:

  • Hogyan szabhatja testre tömegesen termékeit úgy, hogy a tervezés automatizálását a megfelelő emberek számára elérhetővé teszi a szervezeten belül és külső partnerek számára is.
  • Hogyan lehet javítani az együttműködés hatékonyságát, sebességét és minőségét; hitelesíteni termékeit és a gyártását; és biztonságosan megosztani az információkat a gyártás vagy a kapcsolódó iparág legfontosabb szereplőivel.
  • Hogyan lehet elérni a vállalkozásának megfelelő integrált, hibrid és automatizált munkafolyamat egyensúlyát, és miként érhető el az igazán rugalmas gyártás?
  • Hogyan lehet az ügyfelek személyre szabott élményét biztosítani.
  • Hogyan lehet több üzleti adatot biztosítani a megalapozottabb vállalati döntések számára, és felkészülni a kapcsolódó szolgáltatások világára.


Időpont: 
2019. november 5.  9:30-14:30

Helyszín: NH BUDAPEST CITY Hotel, Madrid terem  (1137 Budapest, Vígszínház u. 3.)

Programterv:

9:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:20 Üdvözlés, bemutatkozás
10:20-12:00 Workshop 1. rész
Az alkotás jövője, termékek testreszabása, együttműködés
12:00-12:15 Kávészünet
12:15-13:15 Workshop 2. rész
Ügyfélélmény, kapcsolódó szolgáltatások
13:15-13:30 Összefoglaló
13:30-14:30 Ebéd, kötetlen beszélgetés

 

A helyek limitált száma miatt, kérjük mielőbb regisztráljon!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Regisztráció

Kapcsolat: Mázsár Mariann, Telefon: 30/554-6675, Email: mazsar.mariann@hungarocad.hu 

Kapcsolatfelvétel