Lands Design webes előadás

2020. szeptember 1.

Vegyen részt Ön is online előadásunkon 2020. szeptember 8-án, amelyben a Lands Design tájépítészeti és kerttervezési programot mutatjuk be!

Lands Design webes előadás

Lands Design webes előadás – Professzionális tájépítészeti szoftver Rhino-hoz és AutoCAD-hez

A Lands Design egy olyan professzionális tájépítészeti program, amellyel a BIM technológiát használva lehet kert és tájépítészeti terveket készíteni a Rhino vagy AutoCAD programban.

Az élő, Lands Design webes előadás során bemutatjuk a szoftver fő funkcióit és munkafolyamatait. Példákon keresztül mutatjuk be a kiterjedt növényadatbázis használati lehetőséget, a számos egyedi beállítási opciót, a terepmodellező eszközöket, a növényzet terepre illesztési módjait, a 2D-s és 3D-s tervezési eszközöket és az animációs eszközöket bemutatókhoz, virtuális bejárásokhoz. Ezentúl bemutatjuk a Grasshopper grafikus programozási felület integrációját a programhoz, amely segítségével sok rajzolás és modellezési munkafolyamat automatizmusokkal látható el.

Jelentkezzen Lands Design webes előadásunkra!

2020. szeptember 8. (kedd)   
16:00-17:00 Lands Design – Professzionális tájépítészeti szoftver
Előadók: Francesc Salla, Asuni – Lands Design Product Manager és
                 Németh Zoltán, HungaroCAD – terméktámogatási mérnök

Regisztrációs link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_GyEy4ZLrRaOCHee8mEtjwQ 

Előadásunk angol nyelven lesz elérhető, melyen az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában Németh Zoltán kollégánk lesz segítségükre.

 

Kapcsolat: Juhász Dalma, Telefon: 20/343 8272, E-mail: juhasz.dalma@hungarocad.hu 

Kapcsolatfelvétel