Megjelent a VBexpress új modulja!

2023. március 27.

Megjelent a VBexpress új, Parametrikus Részlet modulja. Ezzel egyidőben VBexpress akció indult, amely 2023. április 13-ig tart! Az akció során az új példányok és programfrissítések 25% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

VBexpress akció

A VBexpress program, a vasbeton szerkezetek vasalási terveinek elkészítésére alkalmas AutoCAD alapú alkalmazás, új lehetőséggel bővült. Megjelent egy új modul, amely a Részlet objektum használatát bővíti ki paraméteres adatok használatával. Az akció március 27-től – április 13-ig tart, amely időszak alatt minden termékből 25% kedvezményt adunk. A Parametrikus Részlet bevezető áron 50% kedvezménnyel, mindössze 60.000 Ft/db + ÁFA áron megvásárolható meglévő VBexpress 15-ös vagy 16-os verzióhoz. Keresse webshopunkban!

Mi a Parametrikus Részlet?

Gyakran előfordul, hogy egy-egy vasalási megoldást a könnyebb mennyiségi kimutatás miatt Részlet objektumban célszerű meg-oldani. Ha ezt a vasalási részletet többször – más méretekkel, vasakkal – is szeretnénk felhasználni, akkor általában lemásoljuk és módosítjuk a Részletben levő geometriai és vasalási elemek értékeit. Az adatok módosítását, és az adatmódosítás következményét segíti, ha az adatokhoz paramétereket rendelünk. Ilyenkor jön létre a Parametrikus Részlet. A Parametrikus Részletet csak a Para-metrikus részlet modul kiegészítéssel hozhatunk létre.

Új modul ismertetése a következő linken keresztül érhető el: VBexpress új modulja

Parametrikus Részlet előnye:

Többször felhasználható,
Könnyen módosítható, aktualizálható – csak a paramétereket kell átírni és kész az új Részlet
Egyszerűen bővíthető új paraméterekkel

VBexpress kompatibilitás
A Parametrikus Részlet modul csak a VBexpress 15-ös és 16-os verzióval működik korábbi verziókkal NEM. Aki használni szeretné, annak frissítenie kell a programját 16-os verzióra.
A parametrikus részlet teljeskörűen csak a megfelelő modullal használható. Ha a modul hiányzik, akkor a megszokott módon, részletobjektumként továbbra is használhatjuk, de a rajz mentésekor a parametrikus kezeléssel kapcsolatos adatok nem mentődnek a rajzba.

Próbaidőszak
A Parametrikus Részlet modult mindenki ingyenesen kipróbálhatja, akinek 15-ös vagy 16-os VBexpress verziója van. A próbaidőszak 2023. április 14-ig tart. A próbaidőszak után csak azok tudják használni, akik a modult megvásárolták vagy kibérelték. A próbaidőszak alatt a modult 50% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

A VBexperess 16 már webshopunkban is elérhető!

 

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Kapcsolat:

Sabathiel Balázs, email: sabathiel.balazs@hungarocad.hu
Hegedüs Andrea, email: hegedus.andrea@hungarocad.hu

Kapcsolatfelvétel