Rhino 6 – Megjelent az új Rhino verzió!

2018. február 26.

Örömmel adunk hírt arról, hogy már elérhető termékeink között az új Rhino! Az új Rhino 6 for Windows számos remek új és továbbfejlesztett funkciót foglal magába.

Újdonságok

A most megjelent új verzió a Rhino 6 for Windows, amelyet az idei év folyamán követ majd a Mac-es verzió. A Rhino 6 for Windows már alapból tartalmazza a Grasshoppert, a széleskörben népszerű vizuális programozási felületet. A Grasshopper most már nem csupán béta verzió, hanem stabil fejlesztési környezetként van jelen. Az új verzióban újra lett írva néhány alapfunkció és újra lettek gondolva munkafolyamatok, amelyeknél szükséges volt mélyen belenyúlni ezek alapjaiba is, azért, hogy a változtatások ténylegesen javulást is jelentsenek.  Az alábbiakban ezeket az újdonságokat vesszük sorra.

A korábbi verzióval rendelkezők számára kedvezményes frissítésre van lehetőség.
Árak és webshop>

Grasshopper

A hosszú béta időszaknak vége. A Grasshopper, ez a gyönyörű programozási nyelv, most már teljes értékű része a Rhino-nak. Az elmúlt évtizedben a legambiciózusabb dizájn projekteknél lett felhasználva, és a Grasshopper, akárcsak a Rhino, egy igazán robosztus fejlesztési platformmá vált. A Grasshopper szilárd alapot nyújt számos Rhino-ra telepíthető alkalmazás számára a környezeti szimulációktól kezdve egészen akár robotok virtuális teszteléséig.
Részletek >

Prezentáció

A jó prezentáció kulcsfontosságú: egy projekt szinte minden fázisában szükséges úgy prezentálni a terveket, hogy a megbízó, a vevők, a társtervezők vagy egyáltalán a célközönség elfogadja. Úgy fejlesztettük a Rhino-t, hogy jobban segítsük az elkészült munkák bemutatását: legyen akár „gyors és koszos” vagy  ” nagy felbontású csillogó”. A rendereléskor és az anyagokon végzendő nagyfokú változtatások során vagy akár csak egy egyszerű nézőpont beállításakor, mostantól egyszerűbb és gyorsabb prezentálni, véleményezni, és iterálni a munkákat.
Részletek >

Megjelenítés

A Rhino új megjelenítő folyamatai gyorsabbak, stabilabbak, és kihasználják az új grafikus kártyák adta lehetőségeket, mint például a GPU érzékeny shader-ek és a memória optimalizálás. Ennek köszönhetően kevesebb a GPU miatti megjelenítési anomália és konzisztensebb, szebb megjelenítést kapunk a nagyobb modellek esetében is. Egyes esetekben ez akár háromszor gyorsabb megjelenítési sebességet is eredményezhet az előző verzióhoz képeset.
Részletek >

Dokumentálás

A modellezés a tervezési folyamatnak csak egy része, de azt is meg kell mutatni, hogy hogyan lehet megépíteni azt , ami a képernyőn látható. A dokumentálási munkafolyamat több része is finomodott, a teljesen újraírt feliratozási stíluskezelőtől, a jobb DWG támogatáson keresztül, a hatékonyabb RichText kezelésig. Mostantól egyszerűbb pontosan és tisztán bemutatni azt, hogy mi és hogyan építhető meg.
Részletek >

Licencelés és adminisztráció

Kemény munka eredményeként a Rhino egyszerűbben telepíthető, licencelhető és konfigurálható. Ezek közül az egyik kiváló újdonság a Rhino még rugalmasabb licencelésére a Cloud Zoo. Ezen kívül érdemes átnézni az új verzióhoz tartozó Rendszerkövetelményeket is.
Részletek>

Make2D

A Make2D teljesen újra lett írva azért, hogy gyorsabb, jobb, tisztább, és többféleképpen beállítható legyen.
Részletek>

Rhino finomítások

Az apróbb akadások sok bosszúságot okozhatnak egy modellezés során. A Rhino 6-ban több száz kisebb hibát sikerült javítani, amellyel érezhetően javult a program eddigi megbízhatósága és felhasználóbarátabb lett számos funkció.
Részletek>

Fejlesztői platform

A Rhino több, mint csupán egy modellező program. A pluginek és fejlesztési eszközök gazdag környezete áll rendelkezésére használóinak. A Rhino gyorsan fejlesztési platformja lett azoknak, akik ki szeretnék tágítani a különböző modellezési lehetőségek határait. A Rhino 6 jelentős fejlesztéseket tartalmaz a szabadon elérhető SDK tartalmában. Az API finomításával, jobb dokumentáció lehetséges, és a Grasshopper-ben jobb lett a hozzáférés a Rhino parancsokhoz.
Részletek>

Serengeti

A Rhino folyamatosan fejlődik. A Rhino 6 felhasználók csatlakozhatnak a Serengeti közösséghez és elérhetik a munkaközi, azaz Work-In-Progress (WIP) telepítőket is. Ez utóbbi WIP telepítők azok, amelyekben a jövőbeni funkcióik fejlesztése folyik, úgy mint a SubD támogatás, a Grasshopper 2, real-time renderelő motor és sok egyéb más.
Részletek>

 

Próbaverzió>

Árak és webshop>

Kapcsolatfelvétel