Megjelent! V-Ray 3.6 for Revit

2018. február 14.

A V-Ray for Revit a legkézenfekvőbb eszköz ahhoz, hogy a tervezési folyamatok bármely fázisában nagyszerűen kinéző látványterveket készíthessünk. A legújabb verzióba, a V-Ray 3.6 for Revit-be olyan új és továbbfejlesztett funkciókat tettünk, amelyek felgyorsítják a renderek elkészítését és ezzel az egész munkafolyamatot.

.

V-Ray for Revit akció!

A V-Ray 3.6 for Revit frissítés megjelenése kapcsán akciót hirdetünk. Ennek keretében 10% kedvezménnyel érhetők el a V-Ray for Revit szoftverlicencek.

Az akció 2018. február 15-től 2018. március 31-ig tart.

Akciós termékkonstrukciók >

Ingyenes WEBINÁRIUM: Nézzük át a V-Ray 3.6 for Revit újdonságait!

Csatlakozzon hozzánk február 27-én egy különleges webináriumra, ahol bemutatjuk hogyan lehet a V-Ray 3.6 for Revit új okos megoldásaival nagyszerű rendereket csinálni pár pillanat alatt. Ana Lyubenova építész fogja bemutatni, hogyan lehet az új hibrid rendereléssel és a scene exporttal csökkenteni a renderelési időket, és mindezt a megújított, a Revitbe zökkenőmentesen integrált kezelőfelületen keresztül.

Regisztráció a webináriumra >

 

Fő újdonságok

Gyorsabb scene export

Az összetett scene-ek befordítása és renderlése az új optimalizáló folyamatokkal és okos gyorsítótárazással (smart caching) több, mint négyszeresére gyorsult.

Új Asset Browser

Az új verzió minden anyagot és proxy objektumot mutat. Lehetséges kijelölni és szerkeszteni több anyagot is.

Áramvonalasított kezelőfelület

Frissítettük és áramvonalasabbá tettük a kezelőfelületet az intuitív kezelhetőség és felhasználóbarátabb munkafolyamat érdekében.

V-Ray Proxy-k

Az ArchVision RPC objektumok mostantól használhatók, mint V-Ray proxy objektumok a Revit modellbeállításokban. Azaz renderelhetővé váltak az ilyen típusú magas felbontású fák, autók, emberek és az egyéb kiegészítők is.

V-Ray fű és szőr

Rendelhetővé váltak realisztikus fű és szőr anyagok.

Hibrid renderelés

Az NVIDIA CUDA-n futtatott V-Ray GPU  mostantól teljesen ki tudja használni a rendelkezésre álló hardvert, belértve a GPU-kat és CPU-kat.

Felhőrenderelési szolgáltatás – Korai belépési lehetőség

Az új integrált felhőrenderelési szolgáltatás hamarosan korlátozott számban elérhetővé válik a béta tesztelők számára. A program tesztelésének korai fázisához lehet most csatlakozni, vagy a V-Ray for Revit kezelőfelületén a cloud rendering ikonra kattintva vagy az alábbi oldalt meglátogatva. www.chaosgroup.com/cloud.

VRscans támogatás

Mostantól használhatók a valósághű fizikai anyagok a VRscans anyagtárból. Ebben közel 650 fotórealisztikus anyag van, amelyek a Chaosgroup saját aprólékos szkennelési eljárásával lettek létrehozva. Az alábbi kötöttségekkel kell számolni az anyagok szerkesztésekor.

Próbaverzió

Visszaállítottuk a próbaidőszak számlálóját nullára. Azaz 30 napig ingyenesen kipróbálható az új verzió, függetlenül attól, hogy korábban már telepítve volt -e  valamilyen korábbi V-Ray for Revit próbaverzió.

Próbaverzió letöltése >

Kapcsolatfelvétel