AutoCAD LT – merre tovább

Amennyiben Ön AutoCAD LT-vel dolgozik, biztosan felmerült már a kérdés, hogy néha jó lenne 3 dimenzióban is látni, láttatni terveit. Ugyanakkor munkájához szüksége van a jól bejáratott AutoCAD 2D-s környezetre, nem szívesen válna meg ettől.

Ez ma már nem egy direkt váltás. Könnyedén és a munkafolyamatokba illesztve is megléphető. 

Az Autodesk Inventor LT Suite programcsomag kedvező áron tartalmazza az AutoCAD LT és az Inventor LT szoftvert is. Ezáltal Ön olyan ütemben ismerkedhet meg a 3D tervezés világával, ahogy Önnek a legkényelmesebb. 

Fedezze fel a 3D parametrikus tervezés lehetőségeit   Inventor LT Suite

Amennyiben munkája során főleg alkatrészek tervezésével foglalkozik, akkor az Inventor LT ideális Önnek. A parametrikus modellezési technológiának hála a modellek létrehozása, módosítása sokkal könnyebb, ráadásul az asszociatív nézeti rajzok automatikus frissítése révén Ön mindig pontos rajzokkal dolgozhat.

Lehetőséget biztosít a legtöbb CAD rendszer 3D modelljeinek megnyitására, így sokkal inkább átláthatja a megrendelő igényeit, mintha csak a 2D nézetrajzokra hagyatkozna. Ugyanez a másik irányban is igaz, sokkal könnyebben szemléltetheti terveit, ha három dimenzióban tudja megmutatni ezeket partnerének.

Amennyiben Ön megmunkálással is foglalkozik, az Autodesk Inventor LT tökéletes alap az Autodesk ingyenes 2,5D CAM programjának, az Autodesk Inventor HSM Express használatához. Aknázza ki a két és fél tengelyes megmunkálás lehetőségeit, élvezze a felhasználóbarát környezetet és a beépített majdnem száz géphez tartozó posztprocesszorok nyújtotta kényelmet.

Miért érdemes váltani:

  • az alkatrész-tervezés gyorsabb és pontosabb 3D használatával
  • a gyártási rajzok létrehozása és frissítése gombnyomásra történhet
  • az együttműködés a megrendelő partnerek 3D adataival zökkenőmentes
  • a 3D tervek létrehozása a meglévő 2D-s rajzok felhasználásával is működik
  • a dwg-alapú munkafolyamatok kezelése továbbra is történhet AutoCAD LT-ben

Felkeltettük érdeklődését? Fedezze fel az AutoCAD Inventor LT Suite csomagot!

Felhő alapú tervezési platformFusion 360

Önnek nem elég az alkatrész-modellezés, szeretne komplex, nagyobb összeállításokat tervezni három dimenzióban, kedvező áron? Kész az AutoCAD LT-ről továbblépni a három dimenziós tervezés felé.

Az Autodesk Fusion 360 egy felhő alapú tervezőrendszer, amely nagyon kedvező áron nyújt olyan lehetőségeket, amelyeket eddig csak a „nagy” tervezőrendszerekben láttunk. Tervezze meg 3D-ben terveit, és ossza meg ezeket megrendelőivel, partnereivel a könnyen kezelhető böngésző alapú nézegető segítségével. Készítsen lenyűgöző látványterveket és ellenőrizze terveit végeselem szimulációval.

Menet közben változnak a tervek? Új igények merülnek fel?

A felhő alapú projektkezelés segítségével Ön mindig láthatja a megrendelő legfrissebb hozzászólásait, megjegyzéseit, változáskérelmét és ezt azonnal be tudja építeni terveibe. Előfordult már Önnel, hogy nem tudta eldönteni, hogy melyik fájl az aktuális verzió? A Fusion 360 verziókezelése ezt észben tartja, így Ön nyugodtan koncentrálhat a tervezői munkára.

Fedezze fel a Fusion 360-at!

Kapcsolatfelvétel