Tel.: (36) 1/326-8209 E-mail: info@hungarocad.hu Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/A

Mindent az AutoCAD előfizetésről…

Most még jobban megéri AutoCAD előfizetést vásárolni…

 

Az előfizetés, másnéven bérlés lényege, hogy a felhasználó egy adott időszakra vásárolja meg a szoftver használatának a jogát.
Ezen vásárlási konstrukció több rugalmasságot engedélyez a felhasználók számára, ezért érdemes áttekinteni milyen előnyei származhatnak az előfizetésből:

Induló vállalkozásként nem kell azonnal nagyobb beruházást eszközölni, hanem választani lehet a különböző időtartamra szóló előfizetések közt és később, amikor már folyamatos munkái/ megrendelései lesznek a cégnek, válthat más szoftverre, más időtartamra. Választható időtartamok: havi, negyedéves, éves és többéves előfizetési lehetőségek.

A vállalkozás méretéhez, és üzleti igényeihez igazítható, bővíthető, vagy épp csökkenthető a használatban lévő licencek száma. Ezáltal könnyebb a szoftver-kezelés, a változások egyszerűbben lekövethetők, és nem utolsó sorban költségvetési szempontból is kedvezőbb. Nem porosodik a polcon néhány licenc korábbi szoftver, melyet megvásárolt a cég, de kinőtte és/ vagy másra váltott, egyszerűen, lejáratkor más szoftvert rendel/bérel helyette.
Folyamatosan megújuló eszközökre válthat, nagyobb beruházás nélkül.
A szoftverbérlési díj nem beruházás, a teljes összeg költségként elszámolható.

900x90-hu-b

 

Hozzáférés a legújabb szoftver-verziókhoz, vagy éppen valamely korábbi változathoz egyedi felhasználóként, vagy többfelhasználós eléréssel.
Az Autodesk asztali alkalmazása, mely az AutoCAD és más termékekkel együtt települ fel a számítógépre, jelzi amikor új változatok, frissítések, javító csomagok jelennek meg a szoftverhez. A felhasználó vagy a rendszergazda beállíthatja a frissítési időpontot, akár cég szinten, vagy egyénileg is.

Az előfizetés lehetővé teszi, egy korábbi verzió használatát. Ha együttműködne valamely partnerével, aki korábbi verziót használ, vagy épp egy alkalmazást futtatna, ami még nem frissült a legújabb verziójú Autodesk szoftverre, lehetőség van az utolsó 3 korábbi verzió telepítésére, a legújabb helyett.
Emellett használhatja szoftverét utazása közben, bárhol a világon, a megvásárlás helyén kívül. Könnyedén tarthatja a kapcsolatot külföldi partnereivel, csatlakozhat nemzetközi csapatokhoz, projektekhez.
Dolgozhat otthonról is kényelmesen. Az irodai licenc mellett, a megnevezett felhasználó telepítheti a szoftvert otthoni gépére, vagy irodai hordozató gépére amennyiben erre is szükség lenne.

Az egyedi felhasználó – egy, a cégnél megnevezett felhasználót jelent, akit a rendszergazda/ szerződés-kezelő kijelöl a szoftver használatára és az e-mail-címével regisztrálja (a belépési és telepítési adatok nem oszthatók meg mással). Az így létrejövő egyedi Autodesk fiókba belépve telepíthető a szoftver. A folyamatos működéshez 30 naponta igényel internet kapcsolatot a szoftver.
Többfelhasználós szoftver vásárlása esetén megosztja a szoftver elérését több felhasználó között a hálózaton, azonban egyszerre egyidőben csak a megvásárolt licencszámnak megfelelő számú felhasználó tudja indítani a szoftvert. A licenckezelő szoftverben ellenőrizhető, nyomon-követhető, kezelhető a felhasználás.

Minden egyes előfizetéshez:

25 Gb online tárhely is jár, hogy legyen hol tárolni a terveket, file-okat, projekteket. Hasznos lehet mindez, ha megosztanánk a terveket partnereinkkel, véleményeztetnék megbízóinkkal, vagy éppen több helyről szeretnénk elérni/megnyitni azokat.
Lehetőség van Felhő alapú szolgáltatások elérésére (renderelés, analízis, szimulációk,…), a különböző termékek által. A felhőszolgáltatások köre termékenként változó, ezért érdemes lehet ellenőrizni az Autodesk fiókot a fellelhető előnyökről.

Cégünk, mint az Autodesk Gold fokozatú Partnere, felkészült a felhasználói kérdések megválaszolására és a technikai problémák megoldására. Mindemellett a felhasználók az Autodesk közvetlen segítségét is kérhetik a megvásárolt szoftver által, az Autodesk fiókból kiindulva.

A legtöbb előfizetés vásárolható alapszintű, vagy emeltebb szintű Autodesk támogatással is.

Az éves szoftverbérlési díj alacsonyabb, mint a szoftverberuházás költsége lenne, illetve szeptembertől az AutoCAD termékek árai közel 30%-kal csökkentek, így most még jobban megérheti AutoCAD előfizetést vásárolni:
Az AutoCAD 2017 egyedi előfizetés 1 licencének ára jelenleg 1 évre: 1400 Eur (~440 000 Ft) + áfa, ami havonta 117 Eur (~37 000 Ft) + áfát jelent (a havi, vagy negyedéves termékek ára eltér a fentiektől).

A szakági termékek ára minimálisan eltér ettől, pl.: az AutoCAD Architecture, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Map 3D … termékek árai 1 évre és 1 licencre vonatkozóan: 1540 Eur (~484 000 Ft) + áfa, ami havonta 128 Eur (~40 000 Ft) + áfa.

Az AutoCAD LT 2017 – 2d tervezőszoftver egyedi előfizetés 1 licencének ára jelenleg 1 évre: 360 Eur (~112 000 Ft) + áfa, ami havonta 30 Eur (~9 400 Ft) + áfát jelent (a havi, vagy negyedéves termékek ára eltér a fentiektől).

Hosszabb távú munkák esetén megérheti több évre előre bérelni az AutoCAD szoftvereket, mert az éves díjat alapul véve: 2 év esetén a díj kétszereséből, 3 év esetén a háromszoros éves díjból 5-10%-os kedvezmények érvényesíthetők.

 

Az előfizetéssel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, keresse kollégáinkat:

Hegedüs Andrea

Mázsár Mariann