Modern Vállalkozások Programja GEO5

Modern Vállalkozások Programja

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

A GINOP program célja olyan modern informatikai eszközök és szoftverek bevezetése, melyekkel a kis- és középvállalkozások segítségére lehet, annak érdekében, hogy növeljék hatékonyságukat, így előnyt szerezhessenek versenytársaikkal szemben, nem csak a hazai, de akár a nemzetközi piacon.

A HungaroCAD a GINOP 1.2.1 – Modern Vállalkozások Program minősített szállítója.

 

Kedvezményes ajánlat a projektben részvevők számára: 5% kedvezmény a végösszeg árából, amely kombinálható a lent felsorolt további mennyiségi kedvezményekkel.
A táblázatban szereplő árak már tartalmazzák a kedvezmény-kedvezmények összegét.

A termékhez kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!

 


 

Szoftverek a GINOP 1.2.1. pályázatban résztvevő vállalkozásoknak:

GEO5 – Geotechnikai szoftverek

Programok Kedvezményes
egyéni licenszár
Professzionális
csomag
Alap
csomag
Alapozás
csomag
Földkiemelés
csomag
Redi-Rock
Fal csomag
Geológiai
csomag
Rétegtan
208 050 Ft X X       X
 Rétegtan – 
Jelentések almodul
190 713 Ft X X       X
 Rétegtan – 
Keresztmetszetek almodul
208 050 Ft X X       X
Rétegtan – 
Földmunkák almodul
208 050 Ft X X       X
Rézsűállékonyság
225 388 Ft X X   X X  
Szádfal ellenőrzés
225 388 Ft X X   X    
Szádfal tervezés
156 038 Ft X X   X    
Szögtámfal
156 038 Ft X X        
Súlytámfal
156 038 Ft X X        
MSF Fal
190 713 Ft X X     X  
Gabion
156 038 Ft X X        
Falazott szerkezet
156 038 Ft X X        
Redi-Rock Fal
156 038 Ft X X     X  
Előregyártott fal
156 038 Ft X X     X  
Talajszegezés
156 038 Ft X X        
Nem-elcsúszó Cölöp
225 388 Ft X X   X    
Földnyomások
156 038 Ft X X   X    
Síkalap
190 713 Ft X X X   X  
Síkalap CPT
190 713 Ft X X X   X  
Cölöpök
190 713 Ft X X X      
Mikrocölöp
151 763 Ft X X X      
Cölöpcsoport
236 075 Ft X X X      
Cölöp CPT
185 488 Ft X X X      
Gerenda
156 038 Ft X X X      
Lemez
416 100 Ft X X X      
Süllyedés
156 038 Ft X X        
Hídfő
190 713 Ft X X        
Kőzetállékonyság
225 388 Ft X X        
Akna
225 388 Ft X          
Felszín süllyedés
416 100 Ft X          
FEM
814 863 Ft X          
 FEM – 
Alagút almodul
814 863 Ft X          
 FEM – 
Vízhozam almodul
225 388 Ft X          
FEM – 
Konszolidáció almodul
225 388 Ft X          
FEM – 
Földrengés almodul
225 388 Ft X          
 
  Professzionális
csomag
Alap
csomag
Alapozás
csomag
Földkiemelés
csomag
Redi-Rock
Fal csomag
Geológiai
csomag
Ár   8 132 864 Ft 5 363 789 Ft 1 733 751 Ft 984 020 Ft 1 118 548 Ft 604 797 Ft
Csomag kedvezmény   45 % 36 % 25 % 26 % 38 % 14 %
Kedvezményes
Csomag ár
(csomag kedv. +5%)
  4 473 075 Ft 3 432 825 Ft 1 300 313 Ft 728 175 Ft 693 500 Ft 520 125 Ft
Mennyiségi kedvezmény ha több programot vásárol (3-4 program – 5%, 5-8 – 10%, 9-11 – 15%, 12 és több – 20%). 
A szoftverkövetéssel rendelkezők megkapják azokat a programokat, amik később kerülnek a csomagba.
A csomag úgy is megvásárolható, ha valaki megveszi a hiányzó programokat egyenként (csomagkedvezmény alkalmazható).
A szoftverkövetés ára a megvásárolt programok árának 15%-a évente.
A frissítési ár 20% verziónként. A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfelek ingyen hozzájutnak a frissítésekhez.

Az ár nem tartalmazza a 27% áfát!

 

További részletek az általunk kínált szoftverekről:

GEO5 – Rétegtan A GEO5 Rétegtan helyszíni vizsgálatok (fúrások, CPT-, DPT-, SPT-, DMT szondázások, stb.) eredményeinek kiértékelésére használható, 2D és 3D geológiai modelleket készíthetünk vele, valamint szelvényeket és geológiai profilokat exportálhatunk más GEO5 programokba.
A szakszerű vizsgálati jelentéshez használható Jelentések és Keresztmetszeteks modulok elérhetők ehhez a programhoz.
GEO5 – Rétegtan – Jelentések A Rétegtan – Jelentések modul helyszíni vizsgálatból (fúrások, CPT-, DPT-, SPT-, DMT szondázások, stb.) nyert geológiai adatok közlésére használható. Választhatunk számos előre definiált sablon közül, és lehetőségünk van felhasználói sablon és adatközlés létrehozására.
Szelvények létrehozására használja a Rétegtan – Keresztmetszetek modult. A modulok a Rétegtan program bővítményei.
GEO5 – Rétegtan – Keresztmetszetek A Rétegtan – Keresztmetszetek modul geológiai szelvények (lencsékkel, zárványokkal) egyszerű létrehozására tervezett program. Léptékhelyes szelvényeket hozhatunk létre a programmal, helyszíni vizsgálatokkal és talajprofilokkal. Nincs szükség CAD programra.
A helyszíni vizsgálatból végzett adatközléshez használja a Rétegtan – Jelentések modult. A modulok a Rétegtan program bővítményei.
GEO5 – Terep Ez a program digitális terepmodellek (DTM) létrehozására használható, importált pontokból és fúrásmintákból. Földkiemelések földmennyiség számítására használható és adatokat exportál a többi GEO5 programba.
GEO5 – Rézsűállékonyság Ez a program rézsűállékonyság számításra alkalmas (feltöltések, bevágások, horgonyzott támfalak, MSF falak, stb). A csúszólap lehet köríves (Bishop, Fellenius/Petterson, Janbu, Morgenstern-Price vagy Spencer módszer), vagy törtvonalú (Sarma, Janbu, Morgenstern-Price vagy Spencer módszerek).
GEO5 – Szádfal ellenőrzés Ezzel a programmal befogott támszerkezetek részletes számítását végezhetjük rugalmas-képlékeny, nem-lineáris számítási módszerrel.
Lehetséges a valós szerkezeti viselkedés modellezése a kivitelezés adott fázisaiban, alakváltozások és a szerkezetre ható nyomások számítása, belső horgonystabilitás ellenőrzése, keresztmetszet (acél, VB, fa) ellenőrzése, valamint horgonyok teherbírásának ellenőrzése.
A szükséges befogási hossz közelítő számítása, a szerkezetre ható igénybevételek, valamint a szerkezet keresztmetszetének ellenőrzése a GEO5 Szádfal tervezés programmal végezhető.
GEO5 – Szádfal tervezés Ez a program kihorgonyzatlan támszerkezetek gyors számítására és kihorgonyzott támszerkezetek (szádfal, oszlopgerendás fal, résfal és cölöpfal) közelítő számítására alkalmazható. Az eredményekben láthatjuk a szükséges befogási hosszt, a szerkezet igénybevételeit és a horgonyerőket. A programmal ellenőrizhetünk vasbeton-, acél- és fa keresztmetszetet is.
Többszörösen kihrogonyzott falak (beleértve a szerkezet mozgatását) részletes számításához a GEO5 Szádfalellenőrzés programot használhatjuk (rugalmas-képlékeny, nem lineáris módszerrel).
GEO5 – Szögtámfal A program szögtámfal tervek ellenőrzésére szolgál. Többféle szögtámfal alak használható, és a beton keresztmetszetek leellenőrizhetők.
GEO5 – Súlytámfal Ez a program súlytűmfalak számítására szolgál. Többféle fal alak választható és a beton keresztmetszetek is ellenőrizhetők.
GEO5 – MSF Fal A program mechanikailag stabilizált föld támfalak és georácsokkal megerősített szegmens támfalak ellenőrzésére szolgál.
GEO5 – Gabion Ez a program gabionfalak számítására alkalmas. Bármilyen szerkezeti alak számítható, túlnyúlásokkal és kihorgonyzásokkal.
GEO5 – Falazott szerkezet Ez a program gabionfalak számítására alkalmas. Bármilyen szerkezeti alak számítható, túlnyúlásokkal és kihorgonyzásokkal.
GEO5 – Redi-Rock Fal Ez a program a Redi-Rock támfal rendszerek (USA) tervezésére használható.
Lehetővé teszi a Redi-Rock blokkokból álló súlytámfal számítását, valamint Redi-Rock Positive Connection (PC) blokkokból és Mirafi georácsokból álló mechanikaiag stabilizált földfalak számítását is.
A Redi-Rock súlytámfalak alap szintű tervezése a GEO5 Redi-Rock Wall ingyenes ingyenes programmal is elvégezhető.
GEO5 – Előregyártott fal A program előregyártott blokkokból készült támfalak ellenőrzésére szolgál.
GEO5 – Talajszegezés Ez a program különféle alakú szegezett falak és rézsűk számítására használható.
GEO5 – Nem-elcsúszó Cölöp A Nem-elcsúszó Cölöp program rézsűk megtámasztására, vagy biztonsági tényezőjük növelésére szolgáló cölöpfalak tervezésére használható. Az első számítást a Rézsűállékonyság programban kell elvégezni, ahol kiszámíthatók a cölöpfalra ható aktív és passzív erők. Ezután a terhek és a csúszólap pozíciója átkerül a Nem-elcsúszó Cölöp programba, ahol a többi számítás végezhető (igénybevételek számítása, cölöp alakváltozás számítása, vasalás méretezése).
GEO5 – Földnyomások A program tetszőleges alakú szerkezetre ható alapvető földnyomásokat (aktív, passzív, nyugalmi) számol.
GEO5 – Síkalap Ez a program általános terhelésű síkalapok tervezésére használható. Függőleges és vízszintes teherbírást számol, az alaptest süllyedését és elfordulását, és megadja a szükséges hosszirányú és átszúródás elleni vasmennyiségeket.
GEO5 – Síkalap CPT Ezt a programot szondavizsgálatok (CPT, SPT) adataira alapuló síkalap tervezésre és ellenőrzésre használhatjuk. A programmal lehetőségünk van a síkalap függőleges teherbírásának, süllyedésének, valamint hossz- és nyírási vasalásának (átszúródás) számítására.
GEO5 – Cölöp Ez a program húzott vagy nyomott különálló cölöp függőleges teherbírásának és süllyedésének számítására használható. Az ellenőrző számítás lefuttatható az EN 1997-1 szabvány, vagy hagyományos megközelítés (határállapotok, biztonsági tényező) alapján is.
GEO5 – Mikrocölöp Ez a program üreges acélcső mikrocölöpök ellenőrzésére szolgál. A mikrocölöp teherbírásának számításakor a program ellenőrzi az injektált részt is és a köpenyt.
GEO5 – Cölöpcsoport Ez a program cölöpcsoport (merev fejtömbbel összefogott cölöpök) számítására használható rugómódszerrel (FEM), vagy analitikus számítással. Lebegő és befogott cölöpök is számíthatók.
GEO5 – Cölöp CPT Ezzel a programmal egyedi cölöp és cölöpcsoport függőleges teherbírásának és süllyedésének ellenőrzését végezhetjük el, (statikus) kúpbehatolásos szondázás (CPT) és standard penetrációs vizsgálat (SPT) eredményét alapul véve.
GEO5 – Gerenda Ez a program rugalmas ágyazású talpgerendák számítására használható.
GEO5 – Lemez A Lemezalap program tetszőleges alakú rugalmas ágyazású alaplemez számítására alkalmas, végeselem módszer használatával.
GEO5 – Süllyedés Ez a program feltöltések, alapozások, földgátak és felszíni terhek alatti talajok függőleges süllyedésének, és időtől függő konszolidációjának számítására használható.
GEO5 – Hídfő Ez a program hídfők és szárnyfalak ellenőrzésére használható. Lehetővé teszi a hdfő ellenőrzését borulásra, teherátadásra, altalaj teherbírására és mértékadó vasbeton keresztmetszetek (a szárnyfalakat is beleértve) méretezésére.
GEO5 – Kőzetállékonyság A program kőzet rézsűk és falak stabilitását vizsgálja meghatározott tönkremenetelre, sík vagy köríves csúszólapra, vagy föld (szikla) ékre.
GEO5 – Akna Ez a program köralakú aknákra ható földnyomások és az akna falának igénybevételei számítására használható.
GEO5 – Felszín süllyedés A program földkitermelések feletti térszíndeformációk alakjának meghatározására, és az érintett területen elhelyezkedő épületek károsodásának kiértékelésére használható.
GEO5 – FEM Ezzel a végeselem módszerre épülő programmal geotechnikai feladatok széles körét vizsgálhatjuk, beleértve a felszínsüllyedés, szád- és résfalak, rézsűállékonyság, munkagödrök és alagutak vizsgálatát. Lehetőségünk van számos talajmodell és különböző szerkezeti elemek használatára, mint például falak, horgonyok, geotextíliák és georácsok. A GEO5 FEM programot használhatjuk elmozdulások számítására, szerkezeti elemek igénybevételeinek, talaj feszültségeinek, alakváltozásainak és képlékeny részeinek, és egyéb jellemzők meghatározására minden építési fázisban.
Kiegészítő programokkal lehetőségünk nyílik alagút fejtésének vizsgálatára, állandó és változó vízáramlást, valamint a kapcsolódó konszolidáció számítására.
GEO5 – FEM – Alagút A GEO5 FEM – Alagút program alagutak tervezésére és számítására használható. Speciális eszközöket tartalmaz az alagútszelvény, horgonyrendszerek, kőzethorgonyok és injektálás megadásához.  Minden kivitelezési fázishoz relaxációs tényezőt rendelünk az alagútfejtés térbeli hatásának figyelembe vételéhez.
Az Alagút modul a FEM program bővítménye általános geotechnikai feladatok megoldásához.
GEO5 – FEM – Vízhozam A GEO 5 FEM – Vízáramlás állandó és változó vízáramlás számítására használható program (szivárgás). Az anyagjellemzők és a modell peremfeltételeinek megadása után a program számítja pórusvíznyomás eloszlását változó és egyensúlyi állapotban, telítettségi fokot a telítetlen zónákban, szivárgási sebességet és a modell be- és kiáramlását. Az eredményül kapott talajvízszint átvihető az általános feszültség-alakváltozás számításba.
A Vízáramlás a FEM program kiegészítő modulja általános geotechnikai problémák megoldására.
GEO5 – FEM – Konszolidáció A GEO5 FEM – Konszolidáció program alapozások, töltések, felületi terhek (túlterhelések) időtől függő süllyedésinek számítására használható program. A külső teher, a mechanikai és hidraulikus peremfeltételekből számíthatjuk az elmozdulások alakulását, feszültségeket, alakváltozásokat, képlékeny zónákat, pórusvíznyomás eloszlását, talajvízszintet és a víz áramlását a modellben.
A Konszolidáció a FEM program kiegészítő modulja általános geotechnikai problémák vizsgálatára.

További információ:

Esetleges kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz, az info@hungarocad.hu email címen

A GINOP 3.2.1. programról minden további információt megtalál a hivatalos oldalon: www.vallalkozzdigitalisan.hu

*A szoftverkövetésre sajnos nem áll módunkban kedvezményt biztosítani.

Kapcsolatfelvétel