Nagyformátumú szkenner CAD-hez: Colortrac SmartLF SC sorozat

Az új generációs Colortrac SmartLF SC nagyformátumú szkennerek számos új, innovatív szolgáltatással rendelkeznek, amelyek segítségével a szkennelés gyorsabb és egyszerűbb lett.

  • A SingleSensor digitális képalkotási technológia a Colortrac egy új, szabadalmaztatott találmánya. Az egyetlen robosztus érzékelőben egyesített, teljes szélességű Contact Imaging Sensor (CIS) sor segítségével a nagyobb sebesség mellett is csökkennek a szkennelési hibák. Az 30000/43200/50400 pixel 1200 dpi optikai felbontást eredményez.
  • A dinamikus dokumentumadagolás és a Bi-directional LED (kétirányú) világítás segítségével csökkennek a gyűrődések, hajtogatások okozta szkennelési „árnyékok”.
  • A SmartLF SC az első nagyformátumú szkenner, amely az új SuperSpeed USB 3.0 digitális interfésszel rendelkezik. Az teszi lehetővé a rendkívül gyors, 5 Gb/sec adatátviteli sebességet, mely a Colortrac szkenner esetében 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos USB 2.0.

Ez több mint elég ahhoz, hogy megfeleljen a legtöbb mérnöki (AEC, CAD, GIS) és Copyshop vagy szolgáltató iroda beolvasási, szkennelési követelményének.

Colortrac SmartLF SC42 Xpress szkenner

scx-thumbs

A szkenner sorozat háromféle méretben (25″/36″/42″) és háromféle kiépítésben kapható:  az „m” jelzésű fekete-fehér, a „c” jelzésű színes és az „e ” jelzésű nagysebességű színes. A kisebb kiépítésű típusok később egyszerűen felbővíthetők (pl. az „m”-ből „c”-re vagy „e”-re).

Colortrac SmartLF SC 25m Xpress Colortrac SmartLF SC 36m Xpress Colortrac SmartLF SC 42m Xpress
Colortrac SmartLF SC 25c Xpress Colortrac SmartLF SC 36c Xpress Colortrac SmartLF SC 42c Xpress
Colortrac SmartLF SC25e Xpress Colortrac SmartLF SC 36e Xpress Colortrac SmartLF SC 42e Xpress

A szkennerekhez sok hasznos kiegészítőt lehet rendelni: különböző szkennerélvény, PC és monitortartó, dokumentum visszafordító, dokumentum védő akril fólia tasakok (sérült, sérülékeny anyagokhoz), professzionális szkennelő/másoló szoftverek…

szkenner sc42-opciokkal_912x383

Kapcsolatfelvétel