Civil 3D tanfolyamok

 • Civil 3D tanfolyamok

  A meghirdetett 2 napos Civil 3D képzéseinken, a résztvevők megismerkedhetnek a szoftver alapvető eszközeinek használatával. Az alapok elsajátítása után lehetőség van a munkafolyamatokhoz illeszkedő további technikák elsajátítására is.

  A HungaroCAD, az Autodesk hivatalos oktatóközpontjaként a legmagasabb színvonalú oktatást, használható tudást és a munkaerőpiacon ismert és elfogadott, az Autodesk által hitelesített oklevelet biztosít (Autodesk Certificate of Completion).

  Tekintse meg a vasúttervezési lehetőségeket bemutató videónkat, illetve a Civil 3D-ben létrehozott tervek alapján készült InfraWorks modellt.
   

  A Civil 3D szoftver az AutoCAD-re épül, így ahhoz hogy elsajátítható legyen az oktatási anyag, alapvető AutoCAD ismeretekre van szükség (pl.: hogyan kell vonalat húzni).

  Mivel a Civil 3D szoftvert számos tervezőiroda több szakága is alkalmazza, lehetőséget biztosítunk testre-szabott oktatásra is. (pl.: vasúti nyomvonalak és kitérők érintése). További információért kérem forduljon tanfolyamszervező kollégánkhoz.

   

  További információ, időpontok és jelentkezési oldalak:

  Tematikák:

  Civil 3D alapozó tanfolyam
  2 napos alapképzés.
  Tematika >

  Civil 3D haladó útterv tanfolyam
  2 napos képzés.
  Tematika>

  Időtartam: Az képzések minden tanfolyami napja 09:00-tól 16:00-ig tart.

Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon tanfolyamszervező kollégánkhoz!

Tanfolyamszervező: Simó Tamás

Telefon: +36 30 326 1577

E-mail: tamas.simo@arkance-systems.com

Kapcsolatfelvétel