3ds Max tanfolyam

18 órás, intenzív, alapfokú 3ds Max 2024 tanfolyam, amely a 3D alapismeretek megszerzésére és azok gyakorlati használatára irányul.

A 3ds Max kezdő képzés, egy intenzív gyakorlati képzés, mely az alapoktól indul. Megismerjük a 3ds Max legfontosabb eszközeit, a főbb 3D munkafolyamatokat mint 3D modellezés, textúrázás, bevilágítás, rendering és animáció. Az oktató segítségével elkészíti első 3D komplex jelenetét. A képzés biztos alapismereteket nyújt a professzionális 3D képalkotás területén.

Kiknek ajánljuk:
Akik szeretnék 3D tanulmányaikat biztos alapokkal elkezdeni, és átfogó 3D alapismeretekkel rendelkezni. Későbbiekben szeretnék haladó szinten folytatni tanulmányaikat játékfejlesztő, filmes, lakberendező, 3D modellező, látványtervező területeken.

Szükséges előképzettség
Alapszintű Windows, és bármilyen grafikai szoftver ismerete (pl: photoshop). A szoftver Windows operációs rendszeren fut.

A HungaroCAD, az Autodesk hivatalos oktatóközpontjaként a legmagasabb színvonalú oktatást, használható tudást és a munkaerőpiacon ismert és elfogadott, az Autodesk által hitelesített oklevelet biztosít (Autodesk Certificate of Completion).

A tanfolyam legalább 4 fő jelentkezése esetén indul.

További információ és jelentkezési oldalak:

Helyszín: HungaroCAD oktatóterem (1119 Budapest, Fehérvári út 84/A, első emelet)

Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon tanfolyamszervező kollégánkhoz!

Tanfolyamszervező: Németh Zoltán

Telefon: +36 20 583 7272

E-mail: nemeth.zoltan@hungarocad.hu

 

Kapcsolatfelvétel