Civil 3D alapozó tanfolyam

A meghirdetett 3 napos Civil 3D képzéseinken, a résztvevők megismerkedhetnek a szoftver alapvető eszközeinek használatával. Az alapok elsajátítása után lehetőség van a munkafolyamatokhoz illeszkedő további technikák elsajátítására is.

A HungaroCAD, az Autodesk hivatalos oktatóközpontjaként a legmagasabb színvonalú oktatást, használható tudást és a munkaerőpiacon ismert és elfogadott, az Autodesk által hitelesített oklevelet biztosít (Autodesk Certificate of Completion).

Tekintse meg a vasúttervezési lehetőségeket bemutató videónkat, illetve a Civil 3D-ben létrehozott tervek alapján készült Infraworks modellt.
 

A Civil 3D szoftver az AutoCAD-re épül, így ahhoz hogy elsajátítható legyen az oktatási anyag, alapvető AutoCAD ismeretekre van szükség (pl.: hogyan kell vonalat húzni).

Mivel a Civil 3D szoftvert számos tervezőiroda több szakága is alkalmazza, lehetőséget biztosítunk testre-szabott oktatásra is. (pl.: vasúti nyomvonalak és kitérők érintése). További információért kérem forduljon tanfolyamszervező kollégánkhoz.

A tanfolyamaink legalább 3 fő jelentkezése esetén indulnak, maximálisan 9 főt tudunk fogadni az oktatótermünkben.

A közeljövőben induló tanfolyamok:

Tematika – Civil 3D alapozó

Az AutoCAD Civil 3D alapozó tanfolyam díja: 120 000 Forint(+ÁFA) / fő.

Időtartam: Az oktatás minden tanfolyami napon 09:00-tól 16:00-ig tart.

Helyszín: HungaroCAD oktatóterem (1119 Budapest, Fehérvári út 84/A, első emelet)

 

 

Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon tanfolyamszervező kollégánkhoz!

Tanfolyamszervező: Kathy Dávid

Telefon: +36 20 528 10 99

E-mail: kathy.david@hungarocad.hu

Kapcsolatfelvétel