Twinmotion tanfolyam

12 órás, intenzív Twinmotion 2023 tanfolyam, amely a program részletes megismerése mellett a szakági import lehetőségekre és a valós idejű vizualizáció gyakorlati munkafolyamatára irányul.

A Twinmotion 2023 tanfolyam megismerteti a felhasználót a program telepítésével és intuitív kezelőfelületével. A Twinmotion egy könnyen használható vizualizációs eszköz, amely szinte minden CAD és BIM környezetet támogat. A tanfolyam ismerteti a Revit, SketchUp, ArchiCAD és Unreal Engine együttműködési lehetőségeket. A rendszer az Unreal Engine alapjain lélegzetelállító minőségű, valós idejű munka területet biztosít, így az ezernyi rendelkezésre álló modell segítségével bútorokkal, kiegészítőkkel, növényzettel, járművekkel és emberekkel gazdagíthatjuk a látványterveket. A tanfolyam a résztvevőket végigvezeti az anyagtulajdonságok és a valósághű megvilágítás megoldásain. Az oktató segítségével a résztvevők elkészítik első Twinmotion projektjüket. A végeredményt álló, mozgó, panoráma vagy önálló alkalmazásként működő formában lesznek képesek prezentálni.

Kiknek ajánljuk:
A Twinmotion tanfolyamot építészethez, belsőépítészethez, ipari termék- és formatervezéshez, mérnöki munkákhoz, építőipari, várostervezési és kertépítési szakemberek számára ajánljuk.

Szükséges előképzettség
Alapszintű Windows és grafikai, képfeldolgozási munkafolyamat ismeretek.
A szoftver 64-bites Microsoft Windows 10 / 11 és MacOS operációs rendszeren fut.

A HungaroCAD, az Autodesk hivatalos oktatóközpontjaként a legmagasabb színvonalú oktatást, használható tudást és a munkaerőpiacon ismert és elfogadott, az Autodesk által hitelesített oklevelet biztosít (Autodesk Certificate of Completion).

A tanfolyam legalább 4 fő jelentkezése esetén indul.

További információ és jelentkezési oldalak:

Helyszín: HungaroCAD oktatóterem (1119 Budapest, Fehérvári út 84/A, első emelet)

Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon tanfolyamszervező kollégánkhoz!

Tanfolyamszervező: Németh Zoltán

Telefon: +36 20 583 7272

E-mail: nemeth.zoltan@hungarocad.hu

 

Kapcsolatfelvétel