V-Ray tanfolyam

12 órás, intenzív V-Ray alaptanfolyam, amely a program részletes megismerése mellett a képkiszámítás elméleti munkafolyamatára irányul.

A V-Ray for 3ds Max komplett világítási és árnyékolási megoldást kínál, amely hibátlanul képes beépülni minden dizájner és 3D művész munkafolyamatába. Az új verzió a V-Ray 6 for 3ds Max pedig okosabb, gyorsabb és még erőteljesebb minden korábbi verziónál.
A tanfolyam célja, hogy az elvégzést követően képesek legyenek a V-Ray rendering szoftver általános munkafolyamatának használatára, optimalizálására és alkotó elemeinek létrehozására. A tanfolyam különös hangsúlyt fektet a V-Ray elméleti megoldásainak ismeretére így a résztvevők képesek lesznek a megszerzett tudást különböző szoftverkörnyezetben alkalmazni. A témakörök bemutatása 3ds Max szoftverben történik, de előzetes 3ds Max ismeretre nincs szükség az elvégzéshez.

Kiknek ajánljuk:
A V-Ray alaptanfolyamot látványtervezéshez, építészethez, belsőépítészethez, ipari termék és formatervezéshez, mérnöki munkákhoz, építőipari, várostervezési és kertépítési szakemberek számára ajánljuk.

Szükséges előképzettség:
Alapszintű Windows és grafikai, képfeldolgozási munkafolyamat ismeretek.
A szoftver 64-bites Microsoft Windows 10 / 11 operációs rendszeren fut. Előzetes 3ds Max ismeretre nincs szükség a tanfolyam elvégzéséhez.

A tanfolyam legalább 4 fő jelentkezése esetén indul.

További információ és jelentkezési oldalak:

Helyszín: HungaroCAD oktatóterem (1119 Budapest, Fehérvári út 84/A, első emelet)

Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon tanfolyamszervező kollégánkhoz!

Tanfolyamszervező: Németh Zoltán

Telefon: +36 20 583 7272

E-mail: nemeth.zoltan@hungarocad.hu

 

Kapcsolatfelvétel