HP Designjet hírek, újdonságok

2023. december 1.

A legújabbak: HP Designjetek Designjet T850/T950 sorozatRaktárról elérhető Designjetek extra kedvezménnyel ● Nyugdíjba vonulnak a szépkorú Designjetek: váltson! A korábban megújultak: Designjet  T1600/T2600 36″és Designjet T1700 44″ sorozat;  HP Designjet Z6/Z9+ grafikai sorozat Hajtogatógépek

Utoljára módosítva: 2023.12.19.

 

Tartalom:

Termékfelelős:
Gelley Dávid
tel: (1) 3268203
fax: (1) 2124209
mobil: (20) 9618360
david.gelley@arkance-systems.com

 

 

qqq

A legújabbak:

Az új HP Designjet T850/T950 sorozat

2023. október elején jelentette be a HP az immár 8 éve piacon levő középkategóriás Designjet T730/T830 sorozatának teljes megújulását: új dizájn, okosabb és gyorsabb nyomtatás, nagyobb választék.

A Designjet T730 nyomtató utódjaként a Designjet T850 Printert mutatták be. Még egyszerűbb kezelés, masszív, robosztus, strapabíró megjelenés. Több méretű nyomtatás egyetlen kattintással. A nagy formátum és az A3-as nyomtatás tökéletes keveréke. Két nyomtató egyben: Az automatikus hordozóválasztásnak és az integrált A3-as bemeneti tálcának köszönhetően egyetlen kattintással zökkenőmentesen válthat a különböző nyomtatási méretek között.

A Designjet T830 méltó utódja a Designjet T850 MFP lett. Egyszerűbb a beolvasási és másolási munka az előlapon található, személyre szabott egykattintásos parancsikonokkal. A Designjet T850 egybeépítve egy korszerű CIS rendszerű szkennerrel.

A Designjet T950 Printer a Designjet T850 nagytestvére: gyorsabb, ügyesebb, szebb. Akár 120 A1-es oldal nyomtatására is képes óránként. A kimeneti tálca és a gyűjtő (stacker) az oldalakat méret szerint rendezi, azaz külön gyűjti az A3-as lapadagolóból nyomtatottakat és a tekercsről nyomtatott nagyformátumú rajzokat. Így rendszerezni és megvédeni a nyomatait.

A Designjet T950 MFP egy ujragondolt multifunkciós eszköz – igen kedvező áron az igényesebb felhasználóknak.Designjet T850 nagytestvére: gyorsabb, ügyesebb, szebb. Már-már felső-középkategóriás multifunkciós nagyformátumú nyomtató. A Designjet T950 Printer egy CIS rendszerű szkennerrel egybeépítve, CAD/GIS tervezőcsapatok számára.

A részletek ismertetése>>

 

 

qqq


HP Designjetek raktárról – most extra kedvezménnyel

Ha plottercserét, vásárlást tervezget, ne késlekedjen! Válasszon a raktárkészletből!
Ha a kiválasztott Designjet éppen kifogyott volna, 2-4 hét alatt beszerezzük.

Az extra kedvezmény csak a raktáron lévő Desigjetekre vonatkozik. A többi kedvezmény október végéig beérkezett és kiszámlázott nyomtatókra érvényes.

A részletek ismertetése>>

 

 

qqq


Nyugdíjba vonulnak a szépkorú Designjetek

Sokszor nehéz megválni egy régi, jól bevált eszköztől, mert szívünkhöz nőtt. Ugyan kicsit lassú, esetleg nehezen nyomtatja ki a bonyolultabb rajzokat, csak a régi számítógéppel kommunikál, de még működik. Most eljött az idő a továbblépéshez.

A HP 2022. november 1-jével megszüntette az egyes régi Designjetekhez használható tintapatronok és nyomtatófejek gyártását is.

A részletek ismertetése>>

 

 

qqq


A közép és felsőkategória CAD-nyomtatói:

A HP Designjet T1600  és T2600 sorozat

2019. nyár elején jelentette be a HP a megújított felső-középkategóriás plottereit. Ezek a nagyformátumú nyomtatók megújult dizájnnal, több memóriával, nagyobb sebességgel rendelkeznek. A multifunkciós változat, a Designjet T1600 PostScript Printerre épül, annak minden jó tulajdonságát ötvözve egy korszerű, a korábbinál sokkal gyorsabb CIS-rendszerű szkennerrel. Sőt ezt a készüléket egy 15,2″-os (39,6 cm) érintőképernyős feldolgozóegységgel is elláttál. Újdonság még az is, hogy az MFP készülék is rendelkezik egy, illetve kéttekercses változattal.

További részletek >>

______________________________________

 A sorozat új változattal is bővült. A multifunkciós nyomtató a kéttekercses mellett egytekercses változatban is elérhető a szerényebb igényű felhasználók számára.
Az már szinte természetes, hogy egy új nyomtató gyorsabb elődeinél (akár 180 db A1-es óránként).
Ezeket a Designjet Printereket olyan építészeknek, mérnöki és kivitelezési (AEC) tervezés szakembereinek és térinformatikai munkacsoportoknak ajánljuk, akiknek pontos, könnyen kezelhető, akár webre is csatlakozó, egy-kéttekercses nyomtatóra van szükségük, a professzionális minőségű, nagy formátumú dokumentumok, vázlatrajzok, látványképek, bemutatók, térképek és ortofotók készítéséhez.

 • A Designjet T1600 Printert a középkategóriás Designjet T930 sorozat utódjaként mutatták be, több memóriával, nagyobb tintapatronokkal, újragondolt adatbiztonsággal.
  Újonnan kifejlesztett, bámulatosan egyszerűen kezelhető, webre csatlakozó ePrinter.
  Ez az elöltöltős, kimeneti gyűjtővel (stacker) rendelkező nyomtató segít rendszerezni és megvédeni a nyomatait, valamint professzionális eredményeket biztosít.
 • A felsőkategóriás a Designjet T1530 utódja a Designjet T1600dr Printer sorozat lett.
  Ez a dr változatot, az alaptípus kéttekercses nagytestvérét, nagy igényű csapatok, webre csatlakozó Printere.
  Ezzel a kéttekercses, elöltöltős nyomtatóval nagy teljesítményű nyomatfeldolgozásra, hatékony munkára számíthat. A kimeneti gyűjtő (stacker) pedig a nyomatok rendszerezésében segít.
 • … és a fejlődés nem áll le a HP-nál… A Designjet T2530 MFP utódjaként itt vannak az új többfunkciós HP Designjet T2600 MFP sorozat nyomtatói. Ezek az új készülékek az egy és kéttekercses PostScriptes Designjet T1600-ra épülnek, annak minden jó tulajdonságát ötvözve egy korszerű, a korábbinál sokkal gyorsabb CIS-rendszerű szkennerrel.
  • Élvezze az innovatív felhasználói élményt: kimeneti gyűjtő (stacker); egyszerű kezelés a színes érintőképernyő segítségével; mindkét tekercset elölről, egyszerűen, akár ülve is cserélheti; A0-kompatibilis nyomtatás, beolvas és másolás
  • Nyomtatás, beolvasás és másolás egyetlen eszközzel: a két tekercs intelligens váltása; 21 másodperc alatt készíthet A1 méretű nyomatokat; beolvasott anyagot azonnal megoszthatja
  • Szinte bárhonnan nyomtathat: felhőalapú nyomtatás, beolvasás; Közvetlenül pendrive-ról/ra nyomtatás, beolvasás; Apple® vagy Android™ készülékről és e-mailből is nyomtathat

 

További részletek >>

______________________________________

Designjet T1700 Printer sorozat A0+, 44″
A legújabb, felső-középkategóriás, színes tintasugaras 44″-os CAD/GIS plotter 6 db Bright Office tintával, színes grafikus érintőképernyős menürendszerrel, ePrint és HP Smart megoldással. A Designjet T795 továbbfejlesztett, megújított utódja nagyobb memóriával és merevlemezzel. A PostScript változat közvetlenül (számítógép nélkül is) képes PDF állományokat nyomtatni. Az új HP Bright Office tinták élénk színeket és feltűnő képminőséget biztosítsanak műszaki nyomtatáshoz akár sima papírokon is. A dr változatot, az alaptípus kéttekercses nagytestvérét a Designjet T1300 méltó utódjának szánja a HP.

Részletek >>

 

qqq


 A legújabb grafikai Designjetek:

Designjet Z6 és Z9+ grafikai nyomtatósorozat
Színes tintasugaras 24 vagy 36 hüvelykes, egy- vagy kéttekercses grafikai nyomtatók 6, ill. 9 (+1) db pigmentalapú HP Vivid Photo tintával, teljesen megújított nagyfelbontású HP nyomtatófejekkel (2400 fúvóka/inch).
Ezek az új HP Designjet nagyformátumú nyomtatók kiemelkedő színhelyességet és élességet biztosítanak, és mindezt sokkal gazdaságosabban az új nyomtatófejek segítségével. Az egyes színek sötét és világos változata helyett a cseppméretekkel operál. Az új nagy-felbontású HP 746 nyomtatófejen kis és nagy fúvókák vannak felváltva egysorban, így 7 és 3 pl-es tintacseppeket is ki tudnak lövellni. A kreatív ötletek így mindig élénk és hatásos nyomtatási minőségben készíthetőek el segítségükkel, amelyek ráadásul igen tartósak is az új, pigmentalapú HP Vivid tintáknak köszönhetően.

Részletek >>

 

qqq


A belépőszint plotterei:

2020. szeptember elején jelentette be a HP az akkor már 8 éve piacon lévő belépőszintű plottersorozatának teljes megújulását: új dizájn, gyorsabb nyomtatás, nagyobb választék.

A Designjet T100 sorozat utódjaként a Designjet T230, és T250 nyomtatót mutatták be. Ideális választás hallgatóknak, szabadúszóknak.
A Designjet T500 sorozat méltó utódja a Designjet T630, ill. a T650 nyomtatót sorozat lett. Egyedi felhasználók, kisebb tervezőirodák számára ajánljuk, nagyméretű, akár 610/910 mm széles CAD-rajzainak házon belüli nyomtatására.
És ilyen még nem volt: a Designjet Studio sorozatban találkozik a design a teljesítménnyel, az esztétikum a high tech látvánnyal és érzettel , és mindez a világ legegyszerűbb LF plotterében.

 

 • Többet kap a pénzéért: tekercs, automata lapadagoló, és vágott papírt is kezel
 • Beépített WIFI és LAN minden modellben
 • Egyszerű nyomtatás a HP Click és a HP Smart alkalmazással
 • Akár 25 másodperc alatt nyomtat ki egy A1-es lapot (T650)
 • Kevés helyet foglal, kompakt és könnyű
 • Könnyen kezelhető az érintőképernyőnek köszönhetően
 • Hosszú élettartamú nyomtató fejek
 • Felhő alapú ePrint szolgáltatás

További részletek >>

 

 

qqq


Hajtogatógépek – ügyesek, gyorsak, megbízhatóak

Az általunk forgalmazott plotterekkel kinyomtatott nagy mennyiségű és nagyméretű tervrajzok, dokumentációk hajtogatása régóta nagy gondot okoz felhasználóinknak. Ezt a problémát szeretnénk orvosolni ezekkel az ügyes készülékekkel.

Hajtogatógépet kétféle kivitelben, mindegyikből kétféle méretben (920 mm vagy 1100 mm) kínálunk:

 • A legújabb (de nem a legdrágább), a Neofold PL sorozat, az intuitív és professzionális hajtogatógépek legújabb generációja. Kisebb mérnökirodák és forgalmasabb fénymásoló szalonok hajtogatási igényeit egyaránt kielégíti.
 • A Neofold HS (több mint 3000 A0 lap hajtogatása havonta) teljes mértékben megfelel a DIN824 szabvány szerinti hajtogatásokhoz. Ez a gép jobban összenyomja, erősebben összepréseli a hajtogatott lapokat, és pontosabban dolgozik, mint az olcsóbb típusok.

Ezek a kézi adagolású hajtogatógépek két menetben hajtogatnak. Először a kívánt lapszélességre, majd az összehajtogatott „csíkot” visszatéve keresztbe.

További részletek >>

Kapcsolatfelvétel