Tel.: (36) 1/326-8209 E-mail: info@hungarocad.hu Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/A

Nyári plotterakciók, újdonságok

Nyári HP Designjet akció a készlet erejéig: akár 38% kedvezménnyel a legtöbb CAD/GIS Designjet ● A legújabbak: HP Designjet Z6/Z9+ sorozat; Designjet T1700 44″ sorozat és Designjet T830 24″ MFP

● Gazdaságos Designjet tintapatron-csomagok ●Designjet T730 és  T830 MFP ● A technikai ePinterek ● Megújult belépőszint: Designjet T120/T520 2018 edition verhetetlen áron ● Hajtogatógépek ● Forradalom az irodai nyomtatásban: PageWide

 

Tartalom:

Termékfelelős:
Gelley Dávid
tel: (1) 3268203
fax: (1) 2124209
mobil: (20) 9618360
gelley.david@hungarocad.hu

 


Nyári Designjet akciók:

Még mindig nem késő HP Designjet nagyformátumú nyomtatóra beruházni. Akár 1 177 000 Ft-ot is megtakaríthat a 27-38%-os kedvezményeinkkel.

Kérjen tanácsot telefonon! Válasszon!
Kérjen ajánlatot telefonon, e-mailben!
A legtöbb akciónk július végéig az akciós készlet erejéig , ill. visszavonásig érvényes, azaz ne halogassa a döntést.

A részletek ismertetése >>

 


A legújabbak:

Designjet Z6 és Z9+ grafikai nyomtatósorozat
Színes tintasugaras 24 vagy 36 hüvelykes, egy- vagy kéttekercses grafikai nyomtatók 6, ill. 9 (+1) db pigmentalapú HP Vivid Photo tintával, teljesen megújított nagyfelbontású HP nyomtatófejekkel (2400 fúvóka/inch).
Ezek az új HP Designjet nagyformátumú nyomtatók kiemelkedő színhelyességet és élességet biztosítanak, és mindezt sokkal gazdaságosabban az új nyomtatófejek segítségével. Az egyes színek sötét és világos változata helyett a cseppméretekkel operál. Az új nagy-felbontású HP 746 nyomtatófejen kis és nagy fúvókák vannak felváltva egysorban, így 7 és 3 pl-es tintacseppeket is ki tudnak lövellni. A kreatív ötletek így mindig élénk és hatásos nyomtatási minőségben készíthetőek el segítségükkel, amelyek ráadásul igen tartósak is az új, pigmentalapú HP Vivid tintáknak köszönhetően.

Részletek >>

______________________________________

Designjet T1700 Printer sorozat A0+, 44″
Új, felső-középkategóriás, színes tintasugaras 44″-os CAD/GIS plotter 6 db Bright Office tintával, színes grafikus érintőképernyős menürendszerrel, ePrint és HP Smart megoldással. A Designjet T795 továbbfejlesztett, megújított utódja nagyobb memóriával és merevlemezzel. A PostScript változat közvetlenül (számítógép nélkül is) képes PDF állományokat nyomtatni. Az új HP Bright Office tinták élénk színeket és feltűnő képminőséget biztosítsanak műszaki nyomtatáshoz akár sima papírokon is. A dr változatot, az alaptípus kéttekercses nagytestvérét a Designjet T1300 méltó utódjának szánja a HP.

Részletek >>

______________________________________

Designjet T830 24″, A1+ MFP
Az első 24″-os (610mm) többfinkciós HP nyomtató.
A 36″-os Designjet T830 MFP kissebb változata.
Újragondolt multifunkciós eszköz – a Designjet T730 egybeépítve egy CIS-rendszerű szkennerrel. Robusztus, helytakarékos, direct Wi-Fi-vel és beépített lapolvasóval rendelkező többfunkciós nyomtató, verhetetlen áron. Tervezőirodában és az építkezésen történő használathoz egyaránt ideális, könnyen kezelhető többfunkciós nyomtató. A mobilnyomtatás/-beolvasás segítségével elősegíti az együttműködést a csapatban.

Részletek >>

 

 


Gazdaságos Designjet tintapatron-csomagok:

Új Designjet tintacsomagokMég olcsóbb lett a nyomtatás a HP plotterekkel! 
Az új, többpatronos csomagok vásárlásával 10-24%-kal csökkentheti a nyomtatás tintaköltségeit. A legjobban használt fekete tinták már olcsóbban, dupla patronos csomagban is kaphatók egyes HP plotterhez. Sőt a Designjet T120/T520 családhoz különféle 3 darabos színes csomagok is rendelhetők.

Részletek >>

 


Az alsó-középkategória eszközei, kora-tavaszi akcióval:

A Designjet T730 és T830 egy-egy új, korábban nem létező helyre állt be a portfólióba, most akár 28% kedvezménnyel érhető el.
Mindkét készülék új típusú tintarendszert használ.
A T730 egy robusztus, mégis gazdaságosabb árfekvésű plotter, melyet akár a középkategóriába is sorolhatunk.
A T830 MFP igazi különlegesség a piacon, hiszen egy nagyon gazdaságos szkenner-plotter megoldást takar – az eddigieknél lényegesen alacsonyabb áron.  A T830 MFP már 24″-os (610mm) változatban is elérhető.
A téli akciónk február végéig, a készlet erejéig érvényes.

Jöjjön el! Nézze meg! Próbálja ki!

A részletek ismertetése >>

 


A közép és felsőkategória megújult CAD-nyomtatói:

Designjet T1700 Printer sorozat A0+, 44″
A legújabb, felső-középkategóriás, színes tintasugaras 44″-os CAD/GIS plotter 6 db Bright Office tintával, színes grafikus érintőképernyős menürendszerrel, ePrint és HP Smart megoldással. A Designjet T795 továbbfejlesztett, megújított utódja nagyobb memóriával és merevlemezzel. A PostScript változat közvetlenül (számítógép nélkül is) képes PDF állományokat nyomtatni. Az új HP Bright Office tinták élénk színeket és feltűnő képminőséget biztosítsanak műszaki nyomtatáshoz akár sima papírokon is. A dr változatot, az alaptípus kéttekercses nagytestvérét a Designjet T1300 méltó utódjának szánja a HP.

Részletek >>

______________________________________

HP Designjet T930, T1530 és T2530 akció:

Designjet T930-T1530-T2530_529x360Az közép- és felsőkategória nagyformátumú eszközeit most a rendkívüli Designjet akció keretében akár 33% kedvezménnyel rendelheti meg: a Designjet T930 nyomtatót; a kéttekercses nagytestvérét, a Designjet T1530 nyomtatót és ennek többfunkciós párját, a Designket T2530 MFP-t.

Figyelem!!!
Az akciók – korlátozott darabszámban – július végéig, ill. visszavonásig érvényes, azaz ne halogassa a döntést!

A részletek ismertetése>>

A HP plottereknél folytatódott megújulási hullám. 2015. decemberében, a Designjet T730 és T830MFP megjelenésével egyidőben jelentették be, hogy megújultak a közép-felső kategóriás Designjetek is.

A sorozat új változattal is bővült. A megszokott alaptípus és a PostScript (ps) értelmezővel ellátott modell mellett megjelent egy fokozott adatbiztonsággal rendelkező változat is.
Az már szinte természetes, hogy egy új nyomtató gyorsabb elődeinél (akár 120 db A1-es óránként), több memóriája, nagyobb merevlemeze van.
Ezeket az új Designjet Printereket olyan építészeknek, mérnöki és kivitelezési (AEC) tervezés szakembereinek és térinformatikai munkacsoportoknak ajánljuk, akiknek pontos, könnyen kezelhető, akár webre is csatlakozó, egy-kéttekercses nyomtatóra van szükségük, a professzionális minőségű, nagy formátumú dokumentumok, vázlatrajzok, látványképek, bemutatók, térképek és ortofotók készítéséhez.designjet-t920-t1500_414x360

 • A Designjet T930 Printert a középkategóriás Designjet T920 sorozat utódjaként mutatták be, több memóriával, nagyobb tintapatronokkal, újragondolt adatbiztonsággal.
  Újonnan kifejlesztett, bámulatosan egyszerűen kezelhető, webre csatlakozó ePrinter.
  Ez az elöltöltős, kimeneti gyűjtővel (stacker) rendelkező nyomtató segít rendszerezni és megvédeni a nyomatait, valamint professzionális eredményeket biztosít.
 • A felsőkategóriás a Designjet T1500 utódja kéttekercses Designjet T1530 Printer sorozat lett.
  A kéttekercses nagytestvér, nagy igényű csapatok, webre csatlakozó Printere.
  Ezzel a kéttekercses, elöltöltős nyomtatóval nagy teljesítményű nyomatfeldolgozásra, hatékony munkára számíthat. A kimeneti gyűjtő (stacker) pedig a nyomatok rendszerezésében segít.
 • … és a fejlődés nem áll le a HP-nál… A Designjet T2500 eMFP utódjaként itt vannak az új HP Designjet T2530 MFP sorozat többfunkciós nyomtatói. Ezek az új készülékek a Designjet T1530-ra épülnek, annak minden jó tulajdonságát ötvözve egy korszerű, a korábbinál sokkal gyorsabb CIS-rendszerű szkennerrel.
  • Élvezze az innovatív felhasználói élményt: kimeneti gyűjtő (stacker); egyszerű kezelés a színes érintőképernyő segítségével; mindkét tekercset designjet-t2530-mfp-reszlet_550x367elölről, egyszerűen, akár ülve is cserélheti; A0-kompatibilis nyomtatás, beolvas és másolás
  • Nyomtatás, beolvasás és másolás egyetlen eszközzel: a két tekercs intelligens váltása; 21 másodperc alatt készíthet A1 méretű nyomatokat; beolvasott anyagot azonnal megoszthatja
  • Szinte bárhonnan nyomtathat: felhőalapú nyomtatás, beolvasás; Közvetlenül pendrive-ról/ra nyomtatás, beolvasás; Apple® vagy Android™ készülékről és e-mailből is nyomtathat

További részletek >>

 


A megújult belépőszint plotterei:

Most akár 37% kedvezménnyel az akciós készlet erejéig

Ami jó, azon is lehet tökéletesíteni.
Immár hat éve annak, hogy megjelentek a régóta piacon lévő két plottersorozat utódjai, az iparág első web-csatlakozású, belépő szintű nagyformátumú nyomtatási megoldásai az építészeti, mérnöki és kivitelezési (AEC) tervezés diákjai és szakemberei számára.
A nagymúltú Designjet 100-as sorozat (100/110/110plus/111) utódjaként a Designjet T120 ePrintert mutatták be.
Az akkor már 13 éves Designjet 500 sorozat (500/550/500plus/510) helyére a Designjet T520 ePrinter sorozat érkezett.

 • Többet kap a pénzéért: tekercs, lapadagoló, és vágott papírt is kezel
 • Beépített WIFI és LAN minden modellben
 • 20-40%-kal gyorsabbak
 • 4x-8x nagyobb beépített memória
 • Kevesebb helyet foglal, kisebb és könnyebb
 • Könnyen kezelhető az érintőképernyőnek köszönhetően
 • Hosszú élettartamú nyomtató fejek
 • Felhő alapú ePrint szolgáltatás

További részletek >>

 


Hajtogatógépek – ügyesek, gyorsak, megbízhatóak

Az általunk forgalmazott plotterekkel kinyomtatott nagy mennyiségű és nagyméretű tervrajzok, dokumentációk hajtogatása régóta nagy gondot okoz felhasználóinknak. Ezt a problémát szeretnénk orvosolni ezekkel az ügyes készülékekkel.
Hajtogatógépet háromféle kivitelben, mindegyikből kétféle méretben (920/950 mm vagy 1100/1250 mm) kínálunk:

 • neofoldebneocrossfold_300x300A legegyszerűbb típus a Neofold E és EB (1000-1500 A0 lap hajtogatása havonta). Nagy előnye a rendkívül alacsony fogyasztás, a csendes működés és a kedvező ár. Az EB az E sorozat továbbfejlesztett változata, amely már ismeri a standard formátumokat, fix méretű befűzőszéllel.
 • A Neofold S (1500-3000 A0 lap hajtogatása havonta) általános minőségi igényekre tervezett professzionális gép.
 • A csúcsgép, a Neofold HS (több mint 3000 A0 lap hajtogatása havonta) teljes mértékben megfelel a DIN824 szabvány szerinti hajtogatásokhoz. Ez a gép jobban összenyomja, erősebben összepréseli a hajtogatott lapokat, és pontosabban dolgozik, mint az olcsóbb típusok.
 • Ezek a kézi adagolású hajtogatógépek két menetben hajtogatnak. Először a kívánt lapszélességre, majd az összehajtogatott “csíkot” visszatéve keresztbe. A gyártónak van kereszthajtogató gépe is, a NeoCrossFold, mely a fenti hajtogatógépekhez illesztve automatikusan elvégzi ezt a műveletet.

További részletek >>

 


Forradalom az irodai nyomtatásban – HP PageWide sorozat

guinness_80x105HP PageWide sorozat : A világ leggyorsabb asztali nyomtatói (akár 55-75 lap/perc)
Teljesítménye a lézernyomtatókéval vetekszik, mégis mindössze feleannyiba kerül.
pagewide-pro-452-477_250x240Felejtsen el mindent, amit eddig az asztali nyomtatásról gondolt.
Munkacsoportok munkáját teheti hatékonyabbá ez a nagy termelékenységet biztosító, következő generációs vezeték nélküli nyomtató.
A HP PageWide technológiának köszönhetően a színes lézernyomtatóknál akár kétszer gyorsabban nyomtathat professzionális minőségű színes nyomatokat, fele akkora költségek mellett. Az MFP válozatnál kétoldalas másolás/beolvasás/fax/digitális küldés, beolvasás e-mailbe, hálózatra, PC-re, Pendrive-ra. HP ePrint, AirPrint™; WiFi/Ethernet hálózat; érintőképernyő, …

További részletek >>

Utoljára módosítva: 2019.05.14.