HP Designjet hírek, újdonságok

2020. augusztus 31.

HP Designjetek pénzvisszatérítéssel (szeptember végéig meghosszabbítva) ● a raktárkészlet erejéig: 15-39% kedvezménnyel a legtöbb CAD/GIS Designjet 

● A megújulás elérte a belépőszintű és a felső-közép-kategóriás HP Designjeteket is. A korábban megújultak: HP Designjet Z6/Z9+ sorozat; Designjet T1700 44″ sorozat és Designjet T830 24″ MFP ● Gazdaságos Designjet tintapatron-csomagok ● Hajtogatógépek ● Forradalom az irodai nyomtatásban: PageWide

 

Tartalom:

Termékfelelős:
Gelley Dávid
tel: (1) 3268203
fax: (1) 2124209
mobil: (20) 9618360
gelley.david@hungarocad.hu

 

qqqNyári-őszi Designjet áreső és HP Cashback akció:

Szeptemberben is folytatódik a HP Cashback akció (akár 84 500 Ft pénzvisszatérítés) a belépőszintű Designjet nagyformátumú nyomtatókra.
Ezt mi megfejeltük a raktárkészlet erejéig egy Designjet áresővel.

A “Designjet áreső” csak a készlet erejéig érvényes. (limitált darabszám)
Az egyre csökkenő készletek miatt nem érdemes halogatni a döntést.

A részletek ismertetése >>

 

qqq


A legújabbak:

Az új HP Designjet T1600  és T2600 sorozat


Tavaly nyár elején jelentette be a HP a megújított felső-középkategóriás plottereit. Az új nyomtatók megújult dizájnnal, több memóriával, nagyobb sebességgel rendelkeznek. Az új multifunkciós nagyformátumú nyomtató, a Designjet T1600 PostScript Printerre épül, annak minden jó tulajdonságát ötvözve egy korszerű, a korábbinál sokkal gyorsabb CIS-rendszerű szkennerrel. Sőt ezt a készüléket egy 15,2″-os (39,6 cm) érintőképernyős feldolgozóegységgel is elláttál. Újdonság még az is, hogy az MFP készülék is rendelkezik egy, illetve kéttekercses változattal.

A részletek ismertetése>>

Figyelem!!!
A korábbi, Designjet T930 nyomtatót most akár 28% kedvezménnyel rendelheti meg..

 

qqq


Az alsó-középkategória eszközei:

A Designjet T730 és T830 egy-egy új, korábban nem létező helyre állt be a portfólióba, most jelentős kedvezménnyel érhető el.
A T730 egy robusztus, mégis gazdaságosabb árfekvésű plotter, melyet akár a középkategóriába is sorolhatunk. A Designjet T500 egyszerű kezelését ötvözi a legendás Designjet 500 masszív, robosztus, strapabíró megjelenésével. 
A T830 MFP igazi különlegesség a piacon, hiszen egy nagyon gazdaságos szkenner-plotter megoldást takar – az eddigieknél lényegesen alacsonyabb áron.  A T830 MFP már 24″-os (610mm) változatban is elérhető.

Jöjjön el! Nézze meg! Próbálja ki!

A részletek ismertetése >>

 

qqq


A közép és felsőkategória megújult CAD-nyomtatói:

Az új HP Designjet T1600  és T2600 sorozat


Nyár elején jelentette be a HP a megújított felső-középkategóriás plottereit. Az új nyomtatók megújult dizájnnal, több memóriával, nagyobb sebességgel rendelkeznek. Az új multifunkciós nagyformátumú nyomtató, a Designjet T1600 PostScript Printerre épül, annak minden jó tulajdonságát ötvözve egy korszerű, a korábbinál sokkal gyorsabb CIS-rendszerű szkennerrel. Sőt ezt a készüléket egy 15,2″-os (39,6 cm) érintőképernyős feldolgozóegységgel is elláttál. Újdonság még az is, hogy az MFP készülék is rendelkezik egy, illetve kéttekercses változattal.

További részletek >>

Figyelem!!!
A korábbi, Designjet T930 nyomtatót most akár 28% kedvezménnyel rendelheti meg.

______________________________________

 A sorozat új változattal is bővült. A multifunkciós nyomtató a kéttekercses mellett egytekercses változatban is elérhető a szerényebb igényű felhasználók számára.
Az már szinte természetes, hogy egy új nyomtató gyorsabb elődeinél (akár 180 db A1-es óránként).
Ezeket az új Designjet Printereket olyan építészeknek, mérnöki és kivitelezési (AEC) tervezés szakembereinek és térinformatikai munkacsoportoknak ajánljuk, akiknek pontos, könnyen kezelhető, akár webre is csatlakozó, egy-kéttekercses nyomtatóra van szükségük, a professzionális minőségű, nagy formátumú dokumentumok, vázlatrajzok, látványképek, bemutatók, térképek és ortofotók készítéséhez.

 • A Designjet T1600 Printert a középkategóriás Designjet T930 sorozat utódjaként mutatták be, több memóriával, nagyobb tintapatronokkal, újragondolt adatbiztonsággal.
  Újonnan kifejlesztett, bámulatosan egyszerűen kezelhető, webre csatlakozó ePrinter.
  Ez az elöltöltős, kimeneti gyűjtővel (stacker) rendelkező nyomtató segít rendszerezni és megvédeni a nyomatait, valamint professzionális eredményeket biztosít.
 • A felsőkategóriás a Designjet T1530 utódja a Designjet T1600dr Printer sorozat lett.
  Ez a dr változatot, az alaptípus kéttekercses nagytestvérét, nagy igényű csapatok, webre csatlakozó Printere.
  Ezzel a kéttekercses, elöltöltős nyomtatóval nagy teljesítményű nyomatfeldolgozásra, hatékony munkára számíthat. A kimeneti gyűjtő (stacker) pedig a nyomatok rendszerezésében segít.
 • … és a fejlődés nem áll le a HP-nál… A Designjet T2530 MFP utódjaként itt vannak az új többfunkciós HP Designjet T2600 MFP sorozat nyomtatói. Ezek az új készülékek az egy és kéttekercses PostScriptes Designjet T1600-ra épülnek, annak minden jó tulajdonságát ötvözve egy korszerű, a korábbinál sokkal gyorsabb CIS-rendszerű szkennerrel.
  • Élvezze az innovatív felhasználói élményt: kimeneti gyűjtő (stacker); egyszerű kezelés a színes érintőképernyő segítségével; mindkét tekercset elölről, egyszerűen, akár ülve is cserélheti; A0-kompatibilis nyomtatás, beolvas és másolás
  • Nyomtatás, beolvasás és másolás egyetlen eszközzel: a két tekercs intelligens váltása; 21 másodperc alatt készíthet A1 méretű nyomatokat; beolvasott anyagot azonnal megoszthatja
  • Szinte bárhonnan nyomtathat: felhőalapú nyomtatás, beolvasás; Közvetlenül pendrive-ról/ra nyomtatás, beolvasás; Apple® vagy Android™ készülékről és e-mailből is nyomtathat

 

További részletek >>

______________________________________

Designjet T1700 Printer sorozat A0+, 44″
A legújabb, felső-középkategóriás, színes tintasugaras 44″-os CAD/GIS plotter 6 db Bright Office tintával, színes grafikus érintőképernyős menürendszerrel, ePrint és HP Smart megoldással. A Designjet T795 továbbfejlesztett, megújított utódja nagyobb memóriával és merevlemezzel. A PostScript változat közvetlenül (számítógép nélkül is) képes PDF állományokat nyomtatni. Az új HP Bright Office tinták élénk színeket és feltűnő képminőséget biztosítsanak műszaki nyomtatáshoz akár sima papírokon is. A dr változatot, az alaptípus kéttekercses nagytestvérét a Designjet T1300 méltó utódjának szánja a HP.

Részletek >>

 

qqq


 A legújabb grafikai Designjetek:

Designjet Z6 és Z9+ grafikai nyomtatósorozat
Színes tintasugaras 24 vagy 36 hüvelykes, egy- vagy kéttekercses grafikai nyomtatók 6, ill. 9 (+1) db pigmentalapú HP Vivid Photo tintával, teljesen megújított nagyfelbontású HP nyomtatófejekkel (2400 fúvóka/inch).
Ezek az új HP Designjet nagyformátumú nyomtatók kiemelkedő színhelyességet és élességet biztosítanak, és mindezt sokkal gazdaságosabban az új nyomtatófejek segítségével. Az egyes színek sötét és világos változata helyett a cseppméretekkel operál. Az új nagy-felbontású HP 746 nyomtatófejen kis és nagy fúvókák vannak felváltva egysorban, így 7 és 3 pl-es tintacseppeket is ki tudnak lövellni. A kreatív ötletek így mindig élénk és hatásos nyomtatási minőségben készíthetőek el segítségükkel, amelyek ráadásul igen tartósak is az új, pigmentalapú HP Vivid tintáknak köszönhetően.

Részletek >>

 

qqq


A belépőszint plotterei:

Ami jó, azon is lehet tökéletesíteni.
2012-ben jelent meg az azóta kedvenccé vált HP Designjet T120/T520 belépő szintű nagyformátumú nyomtatásorozata az építészeti, mérnöki és kivitelezési (AEC) tervezés diákjai és szakemberei számára. Itt volt az ideje a megújhodásnak: új dizájn, gyorsabb nyomtatás, nagyobb választék.

 

 • Többet kap a pénzéért: tekercs, lapadagoló, és vágott papírt is kezel
 • Beépített WIFI és LAN minden modellben
 • Egyszerű nyomtatás a HP Click és a HP Smart alkalmazással
 • 30-50%-kal gyorsabbak
 • Kevés helyet foglal, kompakt és könnyű
 • Könnyen kezelhető az érintőképernyőnek köszönhetően
 • Hosszú élettartamú nyomtató fejek
 • Felhő alapú ePrint szolgáltatás

További részletek >>

Júliusban is folytatódik a HP Cashback akció (akár 84 500 Ft pénzvisszatérítés) a belépőszintű Designjet nagyformátumú nyomtatókra. Ezt mi megfejeltük a raktárkészlet erejéig egy Designjet áresővel.

 

qqq


Gazdaságos Designjet tintapatron-csomagok:

Új Designjet tintacsomagokMég olcsóbb lett a nyomtatás a HP plotterekkel! 
A többpatronos csomagok vásárlásával 10-24%-kal csökkentheti a nyomtatás tintaköltségeit. A legjobban használt fekete tinták már olcsóbban, dupla patronos csomagban is kaphatók egyes HP plotterhez. Sőt a Designjet T100/T500 családhoz különféle 3 darabos színes csomagok is rendelhetők.

Részletek >>

 

qqq


Hajtogatógépek – ügyesek, gyorsak, megbízhatóak

Az általunk forgalmazott plotterekkel kinyomtatott nagy mennyiségű és nagyméretű tervrajzok, dokumentációk hajtogatása régóta nagy gondot okoz felhasználóinknak. Ezt a problémát szeretnénk orvosolni ezekkel az ügyes készülékekkel.
Hajtogatógépet háromféle kivitelben, mindegyikből kétféle méretben (920/950 mm vagy 1100/1250 mm) kínálunk:

 • neofoldebneocrossfold_300x300A legegyszerűbb típus a Neofold E és EB (1000-1500 A0 lap hajtogatása havonta). Nagy előnye a rendkívül alacsony fogyasztás, a csendes működés és a kedvező ár. Az EB az E sorozat továbbfejlesztett változata, amely már ismeri a standard formátumokat, fix méretű befűzőszéllel.
 • A Neofold S (1500-3000 A0 lap hajtogatása havonta) általános minőségi igényekre tervezett professzionális gép.
 • A csúcsgép, a Neofold HS (több mint 3000 A0 lap hajtogatása havonta) teljes mértékben megfelel a DIN824 szabvány szerinti hajtogatásokhoz. Ez a gép jobban összenyomja, erősebben összepréseli a hajtogatott lapokat, és pontosabban dolgozik, mint az olcsóbb típusok.
 • Ezek a kézi adagolású hajtogatógépek két menetben hajtogatnak. Először a kívánt lapszélességre, majd az összehajtogatott “csíkot” visszatéve keresztbe.

További részletek >>

 

qqq


Forradalom az irodai nyomtatásban – HP PageWide sorozat

guinness_80x105HP PageWide sorozat : A világ leggyorsabb asztali nyomtatói (akár 55-75 lap/perc)
Teljesítménye a lézernyomtatókéval vetekszik, mégis mindössze feleannyiba kerül.
pagewide-pro-452-477_250x240Felejtsen el mindent, amit eddig az asztali nyomtatásról gondolt.
Munkacsoportok munkáját teheti hatékonyabbá ez a nagy termelékenységet biztosító, következő generációs vezeték nélküli nyomtató.
A HP PageWide technológiának köszönhetően a színes lézernyomtatóknál akár kétszer gyorsabban nyomtathat professzionális minőségű színes nyomatokat, fele akkora költségek mellett. Az MFP válozatnál kétoldalas másolás/beolvasás/fax/digitális küldés, beolvasás e-mailbe, hálózatra, PC-re, Pendrive-ra. HP ePrint, AirPrint™; WiFi/Ethernet hálózat; érintőképernyő, …

További részletek >>

Utoljára módosítva: 2020.08.31.

Kapcsolatfelvétel