Rólunk

Történetünk

Az ARKANCE a francia Monnoyeur csoport leányvállalata, amely egy 1906-ban alapított B2B szolgáltatási csoport az építőipar, az ipar és a mezőgazdaság területén.

Az ARKANCE 2018-ban azzal a vízióval jött létre, hogy az építőipari és gyártási szektor vezető digitalizációs partnerévé váljon. Jelenleg a Partner to Build Smarter stratégiája révén a célzott iparágak vezető globális szolgáltatója.

Az ARKANCE megoldások portfóliója világszínvonalú technológiai partnerek hálózatából áll, saját házon belüli IP- és szoftverfejlesztési képességekkel, integrációs, képzési és szakmai szolgáltatásokkal, beleértve a fenntarthatósági és digitális tanácsadási szolgáltatásokat.

Az ARKANCE arra törekszik, hogy világszínvonalú megoldásokat kínáljon minden ügyfelének, bárhol is legyenek, és a helyi támogatásra és szállításra összpontosító stratégiával segít ügyfeleinek a holnap kihívásainak megtervezésében, megépítésében és megoldásában.

Az ARKANCE mottója: "Fejlesszük tovább a közös munkánkat egy jobb világ építése érdekében".

A világszerte 50 irodában több mint 1300 alkalmazottat foglalkoztató, 32 nyelven beszélő ARKANCE büszke arra, hogy a világ legnagyobb szoftverszolgáltatója a megcélzott iparágak számára, és kiterjedt és tapasztalt szakmai szolgáltatói csapattal rendelkezik, amely világszerte több mint 40 000 ügyfelet szolgál ki.

Budapesti irodánk

2022. július 19-én az ARKANCE – a GROUPE MONNOYEUR leányvállalata – felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építő- és gépipar digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. A HungaroCAD felvásárlásával az ARKANCE Magyarországon is erősíti szakértelmét. 2023. szeptember 30-tól pedig az ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog a továbbiakban működni, mint az ARKANCE szervezet CAD, CAM, PD&M és BIM megoldások szolgáltatója.

A HungaroCAD Kft. 1991 óta látja el mérnöki tervező, szimulációs szoftverekkel ügyfeleit. Kollégáink olyan építő-, építész-, gépész- és villamosmérnökök, térinformatikusok, valamint informatikusok, akik mélyreható iparági és szoftver ismeretekkel rendelkeznek, hogy Önöknek mindig a legmegfelelőbb megoldásokat, eljárásokat tudják javasolni. A szakági szoftverek területén folyamatos kreditrendszerű oktatásban részesülnek, hogy tudásuk mindig naprakész legyen, így az ügyfeleink is első kézből értesülhetnek az új, meghatározó trendekről, fejlesztésekről, szakmai újdonságokról. 

 

Autodesk Platinum Partner

 

Cégünk idén 31 éve a mérnöki szoftvereket fejlesztő Autodesk partnere. Szakképzettségünk és teljesítményünk alapján Platinum Partner státuszban végezzük munkánkat. Megfelelő létszámú és képesítésű kollégával, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően látjuk el a szoftverek forgalmazásával és támogatásával járó feladatokat. A Platinum Partnerek szorosan együttműködnek az Autodeskkel, így képesek rá, hogy segítsék partnereiket abban, hogy az Autodesk szoftverekbe fektetett tőkéjük maximálisan megtérüljön.

HP DesignJet Partner

A HungaroCAD Kft. mindig szívén viselte, hogy felhasználóink, az általunk forgalmazott programokkal elkészített terveiket, dokumentációikat, minél könnyebben, a lehető legjobb minőségben ki is tudják nyomtatni, megrendelőik teljes megelégedésére. Cégünknél a nagy teljesítményű, korszerű számítógépek, a számítógépes tervezéshez ajánlott nagy felbontású, jó minőségű monitorok, irodai nyomtatók, mellett a nagyformátumú nyomtatók (plotterek) és szkennerek is megvásárolhatók.

Fejlesztés

 

A HungaroCAD saját fejlesztésű termékei városüzemeltetési, nagyvállalati térinformatikai, közműnyilvántartási és szakági kiegészítő feladatokat látnak el. Autodesk és open source alapú megoldásokat használunk, melyeket könnyen testre tudunk szabni az adott projekt igényeinek megfelelően.

Oktatás

 

Saját, korszerű eszközökkel felszerelt oktatótermünkben különféle szintű és témájú, minősített oktatásokat tartunk. A nálunk elvégzett AutoCAD, Civil 3D, AutoCAD Architecture, AutoCAD Map 3D, Revit, Inventor, Navisworks és egyéb tanfolyamok végén a résztvevők hivatalos ATC (Authorized Training Center) oklevelet kapnak, melyet a világ bármely pontján szívesen látnak az önéletrajzokban.

Minősített oklevél

Oktatótermünkben lehetőség van Autodesk Certified User (ACU) és Autodesk Certified Professional (ACP) vizsgák letételére is a következő szoftverekből: AutoCAD, Civil 3D, Inventor, Revit, 3DS Max, Maya. Az ACU vizsgát kezdő, 150 órás tapasztalatta rendelkező felhasználóknak ajánljuk, az ACP vizsgát professzionális, 400 órát meghaladó valós munkatapasztalattal rendelkező szakembereknek javasoljuk. 

 

Reméljük, hogy hamarosan Önt is az ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Sabathiel Balázs
cégvezető

Kapcsolatfelvétel