Autodesk vizsga

Tegyen hivatalos, Autodesk által minősített vizsgát és szerezzen nemzetközileg elfogadott Autodesk Certificate oklevelet!

minősített Autodesk vizsga

Cégünk Authorized Certification Center minősítésű, hivatalos Autodesk vizsgaközpont, ahol a vizsgával kétféle minősítést érhet el: ACU – Autodesk Certified User vagy ACP – Autodesk Certified Professional.

Miért jó, ha minősített Autodesk vizsga birtokosa?

  • Az iparág által egy nemzetközileg elismert oklevelet szerez.
  • Bizonyítja az Autodesk termékeihez tartozó készségek meglétét.
  • A digitális badge használatával hozzáadott értéket kap önéletrajzához és LinkedIn profiljához.
  • A munkáltatók nagyobb arányban megtérítik a szoftverekre szánt befektetéseiket a gyakorlott felhasználók számára.

Az Autodesk Certified User (ACU) oklevelekről:

Ez a minősítés nem csak továbbfejlesztése a főiskolai hallgatók által használt alkalmazásoknak, bizonyítékot is szolgáltat a szakmai kompetenciáról és jártasságról. Az ACU tanúsítvány megszerzéséhez és a megfelelő készségek elsajátításához 150 óra Autodesk szoftver tapasztalat javasolt. A felhasználói szint megszerzésével az Autodesk termékeinek magabiztos elsajátítása mellett a jövőbeni további szakmai tanúsítványok megszerzése is könnyebben lehetségessé válik.

Az Autodesk Certified Professional (ACP) oklevelekről:

Olyan szakembereknek és hallgatóknak készült, akik szeretnének továbblépni a minősített Autodesk felhasználói szintű tudásukról egy magasabb lépcsőfokra. Azoknak szól, akik már nagyobb szoftvertudással rendelkeznek és képesek megoldani az összetett tervezés kihívásait, munkafolyamatait. A sikeres vizsgához 400 órás valós Autodesk szoftver tapasztalat javasolt. Az ACP oklevéllel megszerzése gyorsabb karrierfejlődést, fokozott termelékenységet és hitelességet eredményezhet a szakemberek számára.

Az ACU vizsgák 50 percet vesznek igénybe, kivéve a 3ds Max és Maya vizsgákat, melyekre 75 perc a keretidő. A vizsga minden esetben 30 kérdést tartalmaz.

Az ACP vizsgák teljesítésére 120 perce van a vizsgázóknak. A vizsga minden esetben 35 kérdést foglal magában.

Fektessen jövőjébe és jelentkezzen Autodesk vizsgáinkra!

Kérdés esetén kérjük, forduljon bizalommal kollégánkhoz.

Termékfelelős:

Németh Zoltán
terméktámogatási mérnök
E-mail: nemeth.zoltan@hungarocad.hu
Tel: +36 (1) 326-8203
Kapcsolatfelvétel