Szoftverfejlesztés

Előfordulhat, hogy a forgalomban lévő szoftverek nem képesek, vagy csak részben képesek arra, amire vállalkozásának szüksége lenne. Ebben az esetben is tudunk segíteni. Az Ön elképzelései alapján, vállalkozása problémáit megoldó szoftvereket tudunk fejleszteni, melyek képesek akár az Autodesk szoftverekbe is beépülni, így megkönnyítve az Ön munkáját.

Autodesk szoftver kiegészítők

Vállaljuk többek között AutoCAD, Civil 3D, Inventor szoftverekbe beépülő alkalmazások fejlesztését, melyeket Ön az Autodesk szoftver részeként képes használni. Tapasztalatunk szerint szinte minden vállalkozásnál vannak olyan gyakran ismétlődő, speciális feladatok, melyeket az adott szoftver csak körülményesen, több különböző művelet egymás utáni alkalmazásával tud megoldani. Ilyen esetben rengeteg idő takarítható meg egy erre a feladatra specializált kiegészítő szoftver fejlesztésével.

Saját fejlesztésű kiegészítő szoftvereink:

A HunForg egy hiánypótló, a magyar mérnökök és szakági tervezők igényeinek kielégítésére szolgáló, forgalomtechnikai szoftver, melyet cégünk kifejezetten számukra fejlesztett ki.

Az ingyenesen letölthető Selection Saver alkalmazás egy régen várt funkcióval egészíti ki az AutoCAD működését: lehetővé teszi az aktuális kijelölés elmentését és betöltését.

A TotALL alkalmazás egy saját fejlesztésű, ingyenes AutoCAD kiegészítő, mellyel könnyedén kiszámíthatja a rajzban kijelölt elemek (pl. falak, kerítések, vezetékek, burkolatok) összesített hosszát vagy területét.

Autodesk Forge alapú fejlesztések

Az Autodesk Forge platform segítségével olyan felhő alapú webalkalmazásokat tudunk kínálni vállalata számára, melyek a böngészőben is képesek megjeleníteni 2D-s vagy 3D-s terveit, integrálhatók az Autodesk BIM 360 platformmal, így kibővítve annak funkcióit, gyakran ismétlődő feladatokat, ellenőrzéseket futtathat teljesen automatizált módon a felhőben lévő tervein.

Tekintse meg a lehetőségeket az Autodesk Forge oldalán »

Próbáljon ki néhány példaalkalmazást élőben »

Önálló szoftverek

Amennyiben az Autodesk szoftverektől független, önálló megoldásra lenne szüksége, szintén tudunk Önnek segíteni. Vállaljuk asztali alkalmazások, webalkalmazások, mobil applikációk fejlesztését is, teljesen az Ön igényeire szabva.

Saját fejlesztésű rendszereink:

Napjainkban a polgármesteri hivatalok és az önkormányzatok élete szinte elképzelhetetlen egy jól strukturált térinformatikai rendszer nélkül. Az Autodesk termékekre fejlesztett térinformatikai kiegészítéseink (VárosMester) ötvözik az infrastruktúra-tervezést és -kezelést, könnyű hozzáférést biztosítanak a szervezeten belül a pontos tervekhez, valamint a tér- és eszközgazdálkodási információkhoz, ezáltal pedig a hivatali munka és az ügyfelek kiszolgálása egyaránt hatékonyabbá tehető.

Egy mai nagyvállalat átfogó vezetéséhez, a vállalat javainak nyilvántartásához elengedhetetlen egy jól felépített térinformatikai rendszer kialakítása. Rendszereinkhez az Autodesk alkalmazásait, publikáláshoz az Autodesk Infrastructure Map Server-t vagy a nyílt forráskódú MapGuide Open Source-t használjuk. Erre épülnek rá modulárisan a saját fejlesztések, összhangban a megrendelő követelményeivel.

Amennyiben kérdése van, vagy érdeklődni szeretne, kérem forduljon kollégánkhoz!

Ancsin Attila
szoftverfejlesztő
E-mail: ancsin.attila@hungarocad.hu
Tel: +36 (20) 343-3218

Kapcsolatfelvétel