Szolgáltatások

 • oktatas

  Oktatás

  Az általunk kínált mérnöki alkalmazások szakszerű használatának elsajátításához, a legjobb hatékonyság eléréséhez elengedhetetlen a magas szintű szoftverhasználat. Tanfolyamainkat online és offline is tartjuk.

  Tovább »
 • Tanácsadás

  Tanácsadás szolgáltatásunk segítségével maximalizálhatja technológiai befektetését. Szakembereink iparági tudásának és mélyreható szoftverismeretének ötvözésével segítenek Önnek üzleti folyamatai fejlesztésében, technológiai implementációban, vagy egyedi fejlesztésekben. 

  Tovább »
 • Szoftverfejlesztés

  Előfordulhat, hogy a forgalomban lévő szoftverek nem képesek, vagy csak részben képesek arra, amire vállalkozásának szüksége lenne. Ebben az esetben is tudunk segíteni. Az Ön elképzelései alapján, vállalkozása problémáit megoldó szoftvereket tudunk fejleszteni, melyek képesek akár az Autodesk szoftverekbe is beépülni, így megkönnyítve az Ön munkáját.

  Tovább »
 • Implementáció

  Egy új technológia vagy szoftver bevezetésénél fontos, hogy az átmenet minél gyorsabb és problémamentesebb legyen. Az  implementációs szolgáltatásunk segít felgyorsítani a folyamatot, hogy a termelékenység kiesést minimalizáljuk.

  Tovább »
 • Szimuláció

  A szimulációk segítségével a terveink valós helyzetekben való viselkedését vizsgálhatjuk, még a megvalósítás előtt.

  Tovább »
 • Támogatás

  A HungaroCAD-nél tisztában vagyunk vele, hogy a technikai támogatás kulcsfontosságú lehet az ügyfeleink munkájában, ezért mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy Önöknek gyorsan és hatékonyan tudjunk segíteni az általunk forgalmazott szoftverek használatában.

  Tovább »
 • sikertortenetek

  Sikertörténetek

  Ügyfeleink sikere számunkra kiemelt fontosságú. Büszkék vagyunk rá, hogy Partnereinket az Autodesk nagyteljesítményű tervezőrendszereinek szállításával és szakmai tudásunkkal támogathatjuk projektjeik megvalósításában, céljaik elérésében.

  Tovább »
Kapcsolatfelvétel