Colortrac SmartLF GX+ T 56c (01E017UK)

GxT56 500×500.jpg
GxT56 stand 500×500.jpg

Megszűnt típus!
56″-os színes szkenner,
5 db quadri-linear CCD kamera (10.800 pixel/kamera), 1423 mm aktív szkennelési szélesség, 1570 mm maximális dokumentum szélesség Max. médiavastagság: 20 mm

A Colortrac régóta úttörő a nagyformátumú szkennerek és képfeldolgozó technológiák fejlesztése és gyártása terén. A hatodik generációs, SmartLF GX+T szkennerek a nagy optikai felbontás és a gyors szkennelési sebesség mellett rendkívül precíz adagolóval rendelkeznek. 

Az Colortrac SmartLF GX+T szkennerek fénycső helyett új generációs instant fehér LED fényforrásokat használnak. Ennek előnye az alacsonyabb fogyasztás mellett az, hogy a szkenner bekapcsolás után azonnal üzemkész, nem kell bemelegedésre várni. Az új generációs instant fehér LED fényforrások élettartama is jóval hosszabb mint a fénycsöveké, hiszen előzetes mérések alapján 50.000 üzemórát is kibírnak, ami azt jelenti, hogy ha a hét minden napján, napi 24 órában használjuk a szkennert, akkor is 6 évig világít probléma nélkül. Az új fényforrás környezetbarát is egyben, hiszen a fénycsövekkel ellentétben nem tartalmaz ólmot, ami károsítaná a környezetet.

A Colortrac SmartLF GX+T56 szkennerek háromféle változatban készülnek. Az alap modell (m) egy monokróm változat, a középső (c) színes, míg a harmadik (e) szintén színes, csak az előző modell gyorsabb változata. A Colortrac HD (high definition) CCD technológiával működő SmartLF GX+T szkennerei a cég által kidolgozott speciális szkennelési technológiával a legtökéletesebb eredményt nyújtják a felhasználó számára.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Colortrac SmartLF Gx+T 56 ismertetője – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks EZ Touch szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks EZ Touch Plus szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Pro szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac szkennelő-szoftverek összehasonlítása – angol (pdf)

Termékfelelős:
Egyedi árazású termék Ajánlatkérés